2777
2789
عنوان

حس خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 23 پست

ببین اگه گوشیش رمز داره یجوری نامحسوس ببین رمزش چنده بعد وقتی خوابید برو سروقت گوشیش من خودم اینجوری میکردم بعدکه فهمیدی قضیه چیه بیا تابهت بگیم چیکار کنی تانفهمی توگوشیش چخبره هیچکاری نمیتونی بکن شاید اصلا قضیه راجب خیانت نباشه

ببین اگه گوشیش رمز داره یجوری نامحسوس ببین رمزش چنده بعد وقتی خوابید برو سروقت گوشیش من خودم اینجوری ...

ببين ما عشقو عاشقي ازدواج كرديم منم ديگه نميخوام سر گوشيش برم چون خيلي ضايع بود كه يكارايي كرده كه خودشم حرفي واسه كفتننداشت من فقط ميخوام يكار كنم بفهمه زندگيشو داره از دست ميده اتيش بگيره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اگه گوشیش رمز داره یجوری نامحسوس ببین رمزش چنده بعد وقتی خوابید برو سروقت گوشیش من خودم اینجوری ...

ميخوام بفهمه كه فهميدم چون ديدم ازش جند بار ميخوام اذيت بشه من ميكم ديكه ج تلفن ندم وقتي سر كاره برم پيش مامانش،اينا به بهونه ويار بخوابم ازش دوري كنم 

اين بازيه توش دختر پسر هستن هميشم ميداد بخونممم ضايعس دختر تو خصوصي باهاش چت كرده

بنظرمن بی توجهی کن بهش رفتارتو عوض کن مثه قبل باهاش نباش تاخودش بیاد باهات حرف بزنه و توضیح بده همین

الان برا خودم قران باز كردم در اةمد عجله نكن رسوا ميشه نميدونم حيرونم

گفتم ک فقط بی توجهی اونم نه یکی دو روز شده یکی دوهفته منکه تواین مواقع هرشب جنگ رامیندازم ارامششو به ...

بدبختي من مادر شوهرم و جاريم دشمنامن جاريمم  يكم ميخواره و به خواهر شوهرم گفته كاش محم شوهرم بود ( شوهر من) 

برا همين حيرونم برم پايين دوري كنم تابلو ميشه دشمن شاد ميشم باهاش حرف بزنم پررو ميشه ادامه ميده خدا كاش بكشتم راحت شم از دست كاراش

بدبختي من مادر شوهرم و جاريم دشمنامن جاريمم  يكم ميخواره و به خواهر شوهرم گفته كاش محم شوهرم بو ...

اصلا جوش نزن اینجور کارا تو ذات همه مردا هس بنظره هیچیتو جلو مادرشوهرت اینا نگو طوری رفتار کن انگار خوبین ولی توخونه خودتو باگوشی و تلویزیونو چیزای دبگه سرگرم کن