2777
2789

خب متاسفانه پسر من صبح روز چهارشنبه با استفراغ بيدارشد،بعد ٥ساعت اسهال شروع شد،٣تا دكتر بردم...بيمارستان تهران تو طالقاني دستور بستري داد،من بستري نكردم،پنجشنبه با گردن كج رفتم بيمارستان و بستريش كردم،با ازمايش مشخص شد كه ويروس روتا گرفته،از شخص الوده،كسي كه بهداشت رو رعايت نميكنه و غيره،من دايي ام از كربلا اومده بود كه مطمئنم از داييم گرفته،به هرجهت از جاي الوده مياد،

واكسن داره كه تو ايران نيست

اسهال مثل اب با تعداد دفاعات وحشتناك زياد،گاهي تب،گاهي استفراغ،لطفا ديفونكسيلات نديد،دكتر احمق مهديار بهش داد،سم واقعا

ويروس بايد خودش دفع شه و حتما نياز به بستري و سرم تراپي داره...

باسن به شدت ميسوزه كه چاره ي كار شستشوي مكرر با با اب ولرم كه وقتي سرم به دست بچه اس عذاب، ولي خب اين نيز بگذرد

كرم سوختگي بهورزان عالي عالي معجزه كرد

لعاب برنج

سوپ برنج و هوبچ و مرغ و سيب زميني

برنج و سيب زميني و مرغ(كته)

برنج و هويچ و ماهيچه(كته)

شير a110

حتما بستري كنيد مثل من مقاومت نكنيد،بچه ميره تو شوك و كما

هيچ تجربه اي راجب اين ويروس تو سايت و جاهاي ديگه نبود گفتم بنويسم كه بقيه استفاده كنن

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون#  

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

عه پس دختر منم همین و گرفت ۱ ماهه پیش ..داخل حیاط بود

من خم شدم بند کفشم و ببندم..اب و برگ و هزارتا چیز جمع شده بود..یهو دیدم خم شده صورتش تو اب خوردش😱😱😱سریع بردم شستمش.ولی بعدش مریض شد دقیقا همینا ک شما میگی😢😢😢بشدت اسهال.استفراغ..بردیم بیمارستان..خیلی وحشتناک بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بيمارستان خصوصي،٢٤ ساعت متخصص اطفال داره،دكتر مهديار زهرا نادري بود من خيلي راضي بودم، هزينه بيمارستان نسبتا زياده،ولي جاهاي دولتي بچه مريض تر  ميشه...شيفت شب پرستاري زياد جالب نبود

شيف روز عالي بود

لعاب برنج هميشه اماده تو ابدارخونه ي بخش هست

اب جوشيده سرد شده هست

اب جوش هست

پتوي خشكشويي براي بچه و همراه هست

راستي ماست كم چرب همراه غذا

نان سوخاري هم صبحانه،نان سوخاري خالي رو تو شيرش له ميكردم ميدادم ميخورد

ابميوه،ميوه،شكر موز ،سيب سم واسه اسهال نديد لطفا

پسر من ١٥ ماه اس

مرتب زير انداز بيمار ميدن

ملحفه ها رو هر چند بار بخوايد عوض ميكنن

ولي كسي كمكتون نميكنه

مرتب تب بچه چك ميشه

علائم حياتي و سرم

هيچ دارويي نداره ويروس روتا با ازمايش مدفوع مشخص ميشه،فقط بايد خودش دفع شه

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

عزیزم دختر منم متاسفانه گرفت، الهی بمیرم آب دهنشو بالا میاورد، بهترین کار اینه که هیچ دارویی بهش ندی، من دخترم هر چی دارو بهش میدادم بدتر از قبل میوورد بالا، سوپ برنج براش درست میکردم تو میکسر میزدم که حالت خمیری بشه با کمی نمک بهش میدادم. ماست کم چربم خوب بود، بیشتر شیرمو میخورد . من تنها شانسی که آوردم بچم زودتر از بقیه خوب شد این بود که تا شرایطشو دیدم بردمش بیمارستان تخصصی اطفال شهرمون و بستریش کردم، سرم زد. انشالله هیچ بچه ای گرفتار بیمارستان نشه خیلی سختی کشید دخترم 😭😭😭😭😭

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

برای پیشگیری باید چکار کنیم؟؟

كسي از كربلا امده نبر،رعايت بهداشت فقط و فقط

عه پس دختر منم همین و گرفت ۱ ماهه پیش ..داخل حیاط بود من خم شدم بند کفشم و ببندم..اب و برگ و هزارتا ...

خيلي سخت،اين همه زحمت ميكشي وزن بگيرن،در عرض٤ روز بچه من از وزن ١١ كيلو رسيد به ٩٥٠٠