2777
2789
عنوان

پیشنهاد صیغه موقت به شرط پووووولللل

| مشاهده متن کامل بحث + 8030 بازدید | 59 پست

من ی اشنای دور و میشناسم...دوس پسرش..خرجش میکنه...نمیدونم صیغه اس یا چی...

ولی ی روز برنزه اس..میگخ دوس پسرم اینجور میخواد..

ی روز موهاشو فر میکنه...ی روز شکمشو عمل میکنه و الی اخر

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

احمق# نباشیم.

خام# نباشیم.

ساده# نباشیم.

اعتباری# نباشیم.

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه مردا همینطورن ؟ بعد طلاق یا بعضی شون این طورین ؟

نه عزیزم همه اینجور نیستن این که هنو با شما چن ماه آشنا نشده حرف جنسی میزنه آشغاله ودنبال ازدواج نیس

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

حالم از کلمه صیغه به هم میخوره

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
اگه خوشش اومده از دختره چرا میگه برو عمل کن خودتو😐 ینی یه سال باهاش باشه بعد بره عمل کنه؟چه بی ربط ...

میگی خوشم اومده دنبال کاری کار سراغ دارم ولی 5 ماه دیگه تو ادازه خودمون 

دختره گفته لگه بعدش خواسم برم جای دیگه دوستم میارم 

اون گفته مگه دوستتم مطلقه س ؟!

بعد گفته پول لازم نداری برات بریزم ؟ عمل زیبایی چی دوس داری ؟

دختره گفته ازه بینی لب لیپو خوشم میاد .گفته پول بت میدم عمل کنی 

بعدشم گفته چون من متعهدم بیا عقد موقت یه ساله کنیم یا یک ناهه با تمدید !!؟

دختره از همون اولش گفته من قصدم ازدواج دایمه با کسی که دوست دارم .وگرنه هیچی ....نمیخوام ..

میگم چرا همچین پیشنهادی میدن مردا به اون دختر خانوم .

میخوان استفاده کنن دیگه مردا فکر کردی خوبن فقط دندون تیز میکنن 

بعدم چرا با همچین نری صحبت کرده اصلا ایششششش چندششش نشششششد

میگم چرا همچین پیشنهادی میدن مردا به اون دختر خانوم .

نکنه خودتی؟؟

کلا تو این سایتا ادم هرزه زیاده صیغه هم چرته مث فاحشه گریه 

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی
نه تو اینجور سایتا و بعضی محیطا اینجوری زیاد پیدا میشه  اصلا اومده تو اون سایت واسه همینا دیگ

اره واقعا یهو دید ادم به همه مردا بد میشه .

یا مثلا فک کردم پهمه مطلقه هاو میخوان صیغه کنن ! این جوریه یان ؟!

میگی خوشم اومده دنبال کاری کار سراغ دارم ولی 5 ماه دیگه تو ادازه خودمون  دختره گفته لگه بعدش خ ...

این فقط میخواد کارشو بکنه 

چقد تابلو ناشی احمق🤣🤣🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
نر است دیگرررر....

اخه نکه یه سری از زنا بدشون میاد،خانومیم ک استارتر گفته بدش نیومده فقط میگه دائمش کن،حالا طرفش متاهلم هستا😑😑😑

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀