صبحفردا مدیر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 3462 عنوان قضیه سارگل چی بود دخترااا؟؟؟؟؟ چرا لغو کاربری کردینش | مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 81 پست داستان چیه داشتم میخوندم.. چرا فحش داد به ما😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮 1398/08/06 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2508 قدیسه هستش😒 ۱۰۰٪ _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
mahsima00000 عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 11222 اخ الان کسی که شوهر داره عاشق برادرشوهرش زن خوبی🤔 نه اصلا کارخوبی نیس ویه خیانت ب همسره.اماازکجابدونیم که الکی این داستانارو نبافته براما؟ نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17766 😐😐😐😐 وا خب مث ادم بگو قیافه میذاری؟؟؟؟ شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
zndgi عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 12418 وای پاچیدم از خنده والا وسط دعوا چ سوالایی میپرسن از آدم😂😂😂من چ میدونم انتر برقی یعنی چی😐خب باحاله منم نوشتم 👩❤️👨
mona7030 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 9893 والا چرت پرت میگن بعد یک عده میگن کارش خوبه😂 باید اعدام کنن اینارو چه زنش چه مردش تا جرات نکنن خیانت کنن. بعضیام خوششون میاد مسائل سسکی بزارن تو نی نی سایت. لذت ببرن
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2508 نه اصلا کارخوبی نیس ویه خیانت ب همسره.اماازکجابدونیم که الکی این داستانارو نبافته براما؟ حالا چه الکی چه راستکی مهم این که این بیان کرده پس اون شخص هرزه دیگه 🤔اگر این کار انجام شده _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
zndgi عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 12418 وا خب مث ادم بگو قیافه میذاری؟؟؟؟ 😒بی ادبانه من چ میدونم چیه خوشم میاد از کلمش نوشتم 😐ای بابا 👩❤️👨
mahsima00000 عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 11222 حالا چه الکی چه راستکی مهم این که این بیان کرده پس اون شخص هرزه دیگه 🤔اگر این کار انجام شده 😐😐😐😐وللش گناهش پای خودش وخداقضاوت کنه نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2508 دختر خواهرشوهر منم بهم قشنگ با لبخند و اینا بهم میگفت اره من با برادر شوهرم خیلی رفیقم یواشکی شوهرم ... چه خوب برادرشوهر ندارم توهم نمیزنم😂😂😂🤚 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
map1365 عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 5181 شاید زن خرابی نبوده فقط دوچار عشق ممنوعه شده مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
صبحفردا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 3462 ببین حالا خراب بودنش هیچ جالبیش برام این بوددخیلیا میگفتن قضاوت نکنید حرف بد نزنید فاز اونا رو نفهمی ... بردارشوهر عاخه😮😨فیلم ترکی مگه... چ آدمایی پیدا میشن...بدمون آوردن نکبتا
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17766 😒بی ادبانه من چ میدونم چیه خوشم میاد از کلمش نوشتم 😐ای بابا بی ادب خودتیمن بی ادبی نکردمسوال کردم ازت شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
مامی_جون14 عضویت: 1393/02/05 تعداد پست: 7078 چه خوب برادرشوهر ندارم توهم نمیزنم😂😂😂🤚 توهم چرا؟؟من که چیز توهمی رو نگفتم 🤔حرف های اون رو گفتم که انجام شده بودشمتوجه منطورت از توهمی نشدم؟؟؟ خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏
zndgi عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 12418 بی ادب خودتی من بی ادبی نکردم سوال کردم ازت گفتی مثل آدم حرف بزن چقدر بی ادبی واقعا ریپ نکن از آدمایی مثل تو اصلا خوشم نمیاد 👩❤️👨