2777
2789
قدیسه هستش😒

۱۰۰٪

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
اخ الان کسی که شوهر داره عاشق برادرشوهرش زن خوبی🤔

نه اصلا کارخوبی نیس ویه خیانت ب همسره.اماازکجابدونیم که الکی این داستانارو نبافته براما؟

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پاچیدم از خنده

والا 

وسط دعوا چ سوالایی میپرسن از آدم😂😂😂من چ میدونم انتر برقی یعنی چی😐خب باحاله منم نوشتم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
نه اصلا کارخوبی نیس ویه خیانت ب همسره.اماازکجابدونیم که الکی این داستانارو نبافته براما؟

حالا چه الکی چه راستکی مهم این که این بیان کرده پس اون شخص هرزه دیگه 🤔اگر این کار انجام شده 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
وا خب مث ادم بگو قیافه میذاری؟؟؟؟

😒بی ادبانه 

من چ میدونم چیه خوشم میاد از کلمش نوشتم 😐ای بابا

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
حالا چه الکی چه راستکی مهم این که این بیان کرده پس اون شخص هرزه دیگه 🤔اگر این کار انجام شده 

😐😐😐😐وللش گناهش پای خودش وخداقضاوت کنه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
دختر خواهرشوهر منم بهم قشنگ با لبخند و اینا بهم میگفت اره من با برادر شوهرم خیلی رفیقم یواشکی شوهرم ...

چه خوب برادرشوهر ندارم توهم نمیزنم😂😂😂🤚

شاید زن خرابی نبوده فقط دوچار عشق ممنوعه شده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
ببین حالا خراب بودنش هیچ جالبیش برام این بوددخیلیا میگفتن قضاوت نکنید حرف بد نزنید فاز اونا رو نفهمی ...

بردارشوهر عاخه😮😨فیلم ترکی مگه... چ آدمایی پیدا میشن...بدمون آوردن نکبتا

😒بی ادبانه  من چ میدونم چیه خوشم میاد از کلمش نوشتم 😐ای بابا

بی ادب خودتی

من بی ادبی نکردم

سوال کردم ازت

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
چه خوب برادرشوهر ندارم توهم نمیزنم😂😂😂🤚

توهم چرا؟؟من که چیز توهمی رو نگفتم 🤔

حرف های اون رو گفتم که انجام شده بودش

متوجه منطورت از توهمی  نشدم؟؟؟

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

هرزه_آدم_نمیشه😑#  

بی ادب خودتی من بی ادبی نکردم سوال کردم ازت

گفتی مثل آدم حرف بزن 

چقدر بی ادبی واقعا 

ریپ نکن از آدمایی مثل تو اصلا خوشم نمیاد