2777
2789
عنوان

تمیز کردن گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر معذرت میخوام بچه ها من رفتم حموم عسل بزارم یادم رفت دوش گرفتن اومدم😢😢دوباره بایدبرم؟

عسل بذاری کوجا؟؟؟؟😮

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺
همون خخخخخ

زنگ بزن از امام جمعه تون بپرس یا یه آدم روحانی ولی غسل جنابتو شنیدم یادت بره همون نیت غسل  حموم بری کافیه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
اگه به نیت غسل رفتی حموم دیگه لازم نیست بری

آره بخاطر همون رفتم

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

آشپزخانه خود را تصور کنید. مکانی که در آن فرآیند پخت‌و‌پز انجام می‌گیرد باید بهداشتی و تمیز باشد. یکی از مهم‌ترین قسمت‌های آشپزخانه، اجاق گاز است و تمیزی در این قسمت بسیار اهمیت دارد.

اجاق گاز کثیف می‌تواند ظاهر آشپزخانه شما را زشت و غیر بهداشتی جلوه دهد و همچنین لکه‌های چربی و روغن موجود بر اجاق گاز نیز می‌تواند خطر‌آفرین و موجب آتش سوزی شود. آشپزخانه و گاز یکی از مهم ترین بخش های نظافت منزل محسوب میشود.
اصول اولیه تمیز کردن اجاق گاز عبارتند از :

۱-  برای جلوگیری از خشک شدن لکه‌های اجاق گاز، هفته‌ای یک یا دو بار اجاق خود را تمیز کنید. یکی از روز‌های هفته را در نظر بگیرید و آن روز را به تمیز کردن آشپزخانه و اجاق گاز خود اختصاص دهید.

۲- هنگام آشپزی، یک پارچه تمیز و یا دستمال کاغذی کنار خود داشته باشید. وقتی لکه‌های غذا از قابلمه به اجاق می‌پاشند سریع با دستمال لکه‌ها را تمیز کنید و اجازه خشک شدن به لکه‌ها را ندهید.

۳- قبل از شروع به تمیز‌‌کاری اجاق گاز را خاموش کنید. اجازه دهید اجاق خنک شود تا هنگام تمیز کردن دست شما را نسوزاند.

۴- بعد از اینکه از خنکی اجاق اطمینان پیدا کردید، شعله، شیرها و میله یا چدن اجاق گاز میله‌ها و شیر‌های اجاق گاز را بردارید. میله‌ها به راحتی جدا می‌شوند، اما ممکن است برای جدا‌کردن شعله‌ها کمی به مشکل بخورید. کمی فشار به آن‌ها وارد کنید، و یا ملایم آن‌ها را بچرخانید. اگر به مشکل خوردید دفترچه راهنمای اجاق گاز، به کمک شما خواهد ‌آمد.

۵- با یک دستمال تمیز، خرده‌های درشت غذا را از روی اجاق بردارید.
ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید
https://a4baz.com/blog/how-to-clean-the-oven.html

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید