2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 26 پست
دلت چي ميگه ؟ منطق و عقل به كنار  ببين حست چجوريه ؟

هیچی 

گیج شدم 😭😭نمیدونم چه غلطی بکنم 

فامیلامون پیام میدن میگن بیا دلمون یه دره شده 

از یه طرف شوهرم نمیتونه بیاد 

😭😭😭😭لعنت به نامزدی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا خسته شدم 😭😭هی اطرافیان تیکه میندازن  خودمم پوسیدم تو خونه  خسته شدم از بس همرو در ...

اطرافیان از روی حسادت به زندگی خوب شما تیکه میندازن

منم خستم انا راهی نیست

منم ۲ سال دیگ کنکور دارم و دارم جر میخورم اما راهی نیست باید ساخت

منم خیلی هارو درک کردم ک درک کن نما بودن و تهش ضربه خوردم

زندگی خودتونوکنید اوناییم ک درد دارن برن پیش دکتر و مشاور و روانشناس

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
هیچی  گیج شدم 😭😭نمیدونم چه غلطی بکنم  فامیلامون پیام میدن میگن بیا دلمون یه دره شده&nb ...

يا كاري رو نبايد كرد و يا اگه انجامش دادي ديگه نبايد منت بزاري چون فكرش مثل خوره آدمو اذيت ميكنه ( منظورم به اون دوستيه كه ميگه نرو ولي سرش منت بزار ) خوب اينكار هم خود آدمو تحليل ميبره و هم ميشه موضوعي براي بحث و جدل 

حالا كه نامزدي و هنوز خونه خودت نرفتي ، من جاي شما باشم ميرم ... با همسرم صحبت ميكنم كه ازم نرنجه و بعد كه دلش رو بدست آوردم ميرم شمال ( از حال براي خودت ارزش قائل شو ) احترام گذاشتن خوبه ولي تا جاييكه توقع ايجاد نكنه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
برو شمال صد در صد.اینجوری ب دیگران‌میفهمونی ک میتونن بجات تصمیم بگیرن اگه نری

اما بعدش نمیتونم به شوهرم بگم تو منو هیچجا نمیری پوسیدم 

میگه شمال بودی که 

😭😭😭بخدا مغزم داره میترکخ

يا كاري رو نبايد كرد و يا اگه انجامش دادي ديگه نبايد منت بزاري چون فكرش مثل خوره آدمو اذيت ميكنه ( م ...

نه اون میگه برو حال و هوات عوض بشه من ۳ روزه فقط گریه میکنم ازین زندگی مضخرف که بدبختیام تمومی نداره

اما بعدش نمیتونم به شوهرم بگم تو منو هیچجا نمیری پوسیدم  میگه شمال بودی که  😭😭😭بخدا م ...

خب بگه.اونجا برو‌خوش بگزرون دیگه.مگه‌حتما باید غر بزنی ک منو جایی نبردی؟😂

هنوز نرفته چونه بعدشو‌میزنی؟تازه نامزدین چ انتظاری داری؟

نه اون میگه برو حال و هوات عوض بشه من ۳ روزه فقط گریه میکنم ازین زندگی مضخرف که بدبختیام تمومی نداره

آخي چه مهربون و باشعوره خدا حفظش كنه قدرشو بدون و حتما برو 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
خب بگه.اونجا برو‌خوش بگزرون دیگه.مگه‌حتما باید غر بزنی ک منو جایی نبردی؟😂 هنوز نرفته چونه بعدشو‌می ...

چه بامزه 

الان نميري كه بهانه داشته باشي بعدا غر بزني ؟    

يه دايي دارم ميگن وقتي بچه مدرسه اي بوده ، شبا قبل از خواب گريه مي كرده . ميگفتن چرا گريه ميكني ؟ ميگفته آخه فردا ميخوام به آقا بگم پول بدم اونم نميده . بعدم چون بايد برم مدرسه و عجله دارم وقت نميكنم فردا گريه كنم براي همين الان گريه ميكنم     

تو کنار منی نمی ترسه دلم