2777
2789
من🤷🏿‍♀️اصلا واسم مهم نیستن و حتی نمیشناسمشون فقط چند تا خواننده که دوسشون دارمو با قیافه میشناسم😂

من حتی خواننده مورد علاقمم چهرشو تا حالا ندیدم کنجکاوم نشدم ببینم😁

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
نه کلا اینا میزنن یه عده رو بزرگ میکنن در زمان ..... بازیگری رو همه کس نمی رفت عیب بود کسی بازیگر ب ...

اخه فقط به بازیگر بودن هم راضی نمیشن بعدش بازیگر ها میخوان خواننده بشن مجری بشن و مدل بشن و ..‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه فقط به بازیگر بودن هم راضی نمیشن بعدش بازیگر ها میخوان خواننده بشن مجری بشن و مدل بشن و ..‌

اون که به خاطر چشم ووهم چشمیه 

یه روز تووباغ وحش رفته بودم تو بریه شیر                   یه شیر تو قفس                                                        همون روز تو دلم گفتم                                             یه شیر مرده  بیرون قفس                                           بهتراز صد شیر زنده تو قفس 
بس که روشون زیاده و طرفدارانشون بهشون اعتماد به نفس کاذب دادن

الخصوص سحر قریشی  چقد لوس خودشو میکنه 😃😃😃

یه روز تووباغ وحش رفته بودم تو بریه شیر                   یه شیر تو قفس                                                        همون روز تو دلم گفتم                                             یه شیر مرده  بیرون قفس                                           بهتراز صد شیر زنده تو قفس 
منم همینطور.به نظرم ادمای معمولی  هستند که به واسطه  شغلشون مردم اون هارو میشناسن.

اره خب طبیعی بعضی ها تو بعضی شغلها بیشتر دیده میشن ولی واقعا سلبریتی های ما کار با کیفیتی تحویل نمیدن که انتظار تعریف و تمجید داشته باشن 

ادعایی که سحر قریشی داره انجلنا جولی نداره😃😃😃