2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😐😒😒😒😕😃

🙄 حالا شاید اگه شما دبیرمون بودین بیزار نبودم😂

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×
من خیییلی دوسش داشتم همیشه میخوندیم ازدوج.. یزدوج ..ازدوج... ازدواج 😂😂😂

پس برا همین دوست داشتی😄😅😅😅 منم گاهی برا اینکه بچه ها یاد بگیرن ازین مثالا میزنم... ولی خدایی کلاس من کویته... کلا انگار ۱۳ بدره... چند بار مدیرو معاون در کلاسو باز کردن، آبروم رفت😖😞😟 سعی میکنیم با بچه ها در عین درس خوندن خوش بگذرونیم...😎

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
مواظب باش😂 چه پایه ای؟؟؟

یه پایه از شما پایین تر😂

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×
🙄 حالا شاید اگه شما دبیرمون بودین بیزار نبودم😂

آفرین😍😂 شما کدوم شهری؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
آفرین😍😂 شما کدوم شهری؟

قم😂

بچه ها من نیخوام برا دانش آموزام خودکار رنگی با پیکسل ایموجی بخرم... قشنگه؟! یا اینکه گیره سر یا کش ایموجی بخرم؟! چیکار کنم؟!

بچه ها من نیخوام برا دانش آموزام خودکار رنگی با پیکسل ایموجی بخرم... قشنگه؟! یا اینکه گیره سر یا کش ...

چه معلم خوبی😍منم دلم خواست 

دنیای من تویه نفر خلاصه میشهA♡F