2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 19 پست
نه گلم فقط تلگرام دارم.ممنونت میشم کمکم کنی فدات شم خداخیرت بده

عزیزم من تلگرام ندارم 

اگه خواستی که اینستا نصب کن واسه هر سوالی داشتی واست ویس بفرستم والا همین جا سوالاتت رو بپرس سعی میکنم هرچقدر تونستم جواب بدم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم من تلگرام ندارم  اگه خواستی که اینستا نصب کن واسه هر سوالی داشتی واست ویس بفرستم والا هم ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادین برام.میشه درخواست دوستی بفرستم که اگر جایی گیرکردم مزاحمتون بشم؟واینکه چون ریاضی یادم نیس بنظرتون از نهم بخونم؟چون مباحث شیمی هم خیلی به ریاضی نیاز داره

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادین برام.میشه درخواست دوستی بفرستم که اگر جایی گیرکردم مزاحمتون بشم؟واین ...

ریاضی بخوای بیس شروع کنی اول باید اتحاد یاد بگیری(خیلی روش وقت نذار اصلا ملکه ذهنت میشه خیلیاشم عملا تو خیلی از سوال ها کاربرد نداره)دلتا گیری معادله و نامعادله و عبارت های درجه دوم مسلط بشی خب اینا بیس ریاضیه بعد میری سراغ فصل تابع و معادل و نامعادله رو کامل میخونی خب تو تابع وقتی قسمت بیس رو تموم کردی بعدش جز صحیح و قدر مطلق و لوگاریتم رو بخون بعد اینا من نظر شخصیم رو بهت میگم رو اینا که مسلط شدی برو مشتق(همه از اسمش میترسوننت خب ولی خیلی اسونه خیلی خیلی فقط گول اسمش رو نخور یه چیزی میشه مثله ضرب و تفریق برات رو هوا مشتق میگیری)بعد فکر کنم شما انتگرال ندارین ولی راحت ترین مبحث بعدی انتگراله اگه داشتی بعدش برو مثلثات بخون (قسمت معادله مثلثاتی خیلی خیلی اسونه به شرطی دید فضایی داشته باشی با روش کتاب ها چیزی یاد نمیگیری نری بشینی 30 تا فرمول حفظ کنی اصلا فرمول نیاز نداره)بعد برو رو کاربرد مشتق و مجانب ها خب اینا مباحث پیوسته ان ولی دوتامبحث اسون دیگه هم داریم که دستت بیاد راحت جواب میدی امار و احتمال تیپش کاملا مشخصه سوال عجیب و غریب تو ازمون زیاد داره ولی تو کنکور نه امار هم فوقالعاده اسونه کلا دوتا فرمول داره همین بعد اینا مقاطع مخروطیه که نظام جدید فقط دایره رو داره اسون ترین مقطع مخروطی که حفظیه یکم بخونی سوالش رو جواب میدی ماتریس هم اگه دارین یه مبحث بی ربط اسونه که با 3 4 ساعت زمان حله 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇