2777
2789
سلام شما کسی رو میشناسین ک فقط با ورزش و اصلاح تشستن و راه رفتن قوزش رفع شده باشه ؟!

آره عزیز خودم یخورده داشتم کامل برطرف شد هرروز انجام بده 

https://ghasrclinic.ir/درمان-سروگردن-به-جلو-قوس-گردن-با-فیزیو/

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییلی ممنون 😍😍 لطف کردین 😍😃🙇‍♀️🙇‍♀️❤❤🌻🌻🌻🌻

😗❤

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

سلام اسی برطرف شد؟چند وقته متوجه ش شدی. منم حس میکنم پیدا کردم. تمرینا جواب دادن؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
آره عزیز خودم یخورده داشتم کامل برطرف شد هرروز انجام بده  https://ghasrclinic.ir/درمان-سروگرد ...

عزیزم شما هم گردنتون ورم داشت ؟! 

انتهای گردن نزدیک جایی ک کتف ها هست

من گردنم خیلی جلو نیس هست ها ولی کمه بیشتر اون برآمدگی گردنم اذیتم میکنه

میشه بگین شما هم گردنتون ورم داشت یا ن 🙇🙇🙇

عزیزم شما هم گردنتون ورم داشت ؟!  انتهای گردن نزدیک جایی ک کتف ها هست من گردنم خیلی جلو نیس ه ...

اون برآمدگیو که همه دارن

باشگاه برم درست میشه؟

عزیزم هستی توسایت؟شماقوس گردنت خوب شد یانه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
آره عزیز خودم یخورده داشتم کامل برطرف شد هرروز انجام بده  https://ghasrclinic.ir/درمان-سروگرد ...

عزیزم واقعا تاثیر داره ؟؟ 

منم دارم بدجور شده😭 شوهرم خیلی مسخرم میکنه پولم نمیده برم باشگاه 😕

اینجوری 

باشگاه نمیخواد که عزیزم تموم تمریناتو تو خونه مرتب انجام بده ببین سر دوسه ماه چه پشتت صاف میشه 

استایل راه رفتنت باید درست باشه قوز نزن

یه قوز بندم بگیر

عزیزم شما دقیقا همینایی ک تو این سایت گفته رو انجام دادی و خوب شدی؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
آره عزیز خودم یخورده داشتم کامل برطرف شد هرروز انجام بده https://ghasrclinic.ir/درمان-سروگردن-به-جلو ...

شما هم نمی تونستی زیاد گردنت رو به سمت عقب بدی؟ مثلا به سقف نگاه کردن برات سخت بود؟