نظر شما راجب این طرز فکر چیه ؟زن شاغل منزلت واحترام بیشتری پیش شوهرش داره،معلما رو خوب میگیرن ،پرستارا وماما ها وبیمارستانیا رو مث معلما نمیگیرن ،شوهرای معلما خوبن یا لیسانسه ها بهتر تو ازدواج شانس دارن تا دکترا ،پرستار ومعلمم بهتر از دکتر میگیرن ،مامانم خیلی حرصمون میده با حرفاش،همش دنبال مقایسمون با بقیست،نظر شما چیه؟
اره معلمی راحته تعطیلن حقوق هم میگیرن.. ولی من سروکله زدن بااون همه بچه رو دوست ندارم از لحاظ علمی ه ...
پرستاری معذرت میخام میگم خیلی شعل با کلاسی نیست تو استان ما ،دبیری بهتره کلاسش راحت تره و رتبه ی خیلی بالییم میخاد ،از راه ابتداییم میشه ارتقا داد به دبیری،پرستارای بیچاره همکار مامانمن که ماماست ،اصن خودشون از حقوقشون راضی نیستن،معلما زودتر بازنشست میشن،حقوق ۴ ماه که سر کار نیستنو میگیرن ،بچه ها از لحاظ روحیه بهتر از مریضان،من خودم اولویت معلمیو زدم بعد پیراها ،یکی از اشناهامون پرستاری اورد دوست نداشت زد دبیری،یکیم از رادیولوزی با ۲۴۰۰ تغییر داد به دبیری،تو تجربی،خودمم تجربی ۲۷۹۸ شدم
دبیری اره ولی معلم ابتدایی بالاتر از پرستاری نیست درساییم ک میخونن درس ابتداییا هست
آره منم دبیری میخاستم زیر ۲۰۰۰ میخاد ،خب گفتم که عزیزم میشه ادامه داد بعد از طریق ادامه دادن از ابتدایی ارتقا گرفت به دبیری،یا راهنمایی یه دبیرستان،دبیرامون خیلی به خودشون میرسیدن ،جدیدا