2777
2789
عنوان

خانم شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم پرستار میشم در آینده مامانم میگه هیچکس نمیگیرتت به خواستگارا داغونی ک میان هم میگه ج مثبت بد ...

نه پرستار که خیلی بهتره 

از معلمی بهتره پرستیژ داره 

کمتر از همکار خودت گیرت نمیاد مطمئن باش 

ما یه پرستار داریم تو فامیل شوهرش دندونپزشکه

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
نه پرستار که خیلی بهتره  از معلمی بهتره پرستیژ داره  کمتر از همکار خودت گیرت نمیاد مطمئن ...

اخه دلم میخواد زود ازدواج کنم الانم تازه دانشجوعم هنوز سرکار نرفتم یعنی صبر کنم تاچندسال دیگه به امید موردای خوب؟ 

اخه دلم میخواد زود ازدواج کنم الانم تازه دانشجوعم هنوز سرکار نرفتم یعنی صبر کنم تاچندسال دیگه به امی ...

آره عزیزم حتما صبر کن 

وقتی بری سر کار تو بیمارستان ۴تا دکتر میبینی آشنا میشی 

با یه کیس خوب ازدواج میکنی 

من خواستگارای الانمو با دوران دبیرستان مقایسه میکنم زمین تا آسمون الان بهترن

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
پرستار هم عالیه اما معلمی شغل راحتی هستش و فکر کن سه ماه تابستون تعطیل هستن

اره معلمی راحته تعطیلن حقوق هم میگیرن.. ولی من سروکله زدن بااون همه بچه رو دوست ندارم از لحاظ علمی هم خیلی پیشرفت هست تو پرستاری 

اره معلمی راحته تعطیلن حقوق هم میگیرن.. ولی من سروکله زدن بااون همه بچه رو دوست ندارم از لحاظ علمی ه ...

پرستاری معذرت میخام میگم خیلی شعل با کلاسی نیست تو استان ما ،دبیری بهتره کلاسش راحت تره و رتبه ی خیلی بالییم میخاد ،از راه ابتداییم میشه ارتقا داد به دبیری،پرستارای بیچاره همکار مامانمن که ماماست ،اصن خودشون از حقوقشون راضی نیستن،معلما زودتر بازنشست میشن،حقوق ۴ ماه که سر کار نیستنو میگیرن ،بچه ها از لحاظ روحیه بهتر از مریضان،من خودم اولویت معلمیو زدم بعد پیراها ،یکی از اشناهامون پرستاری اورد دوست نداشت زد دبیری،یکیم از رادیولوزی با ۲۴۰۰ تغییر داد به دبیری،تو تجربی،خودمم تجربی ۲۷۹۸ شدم

پرستاری معذرت میخام میگم خیلی شعل با کلاسی نیست تو استان ما ،دبیری بهتره کلاسش راحت تره و رتبه ی خیل ...

دبیری اره ولی معلم ابتدایی بالاتر از پرستاری نیست درساییم ک میخونن درس ابتداییا هست

دبیری اره ولی معلم ابتدایی بالاتر از پرستاری نیست درساییم ک میخونن درس ابتداییا هست

آره منم دبیری میخاستم زیر ۲۰۰۰ میخاد ،خب گفتم که عزیزم میشه ادامه داد بعد از طریق ادامه دادن از ابتدایی ارتقا گرفت به دبیری،یا راهنمایی یه دبیرستان،دبیرامون خیلی به خودشون میرسیدن ،جدیدا

مامانم همش داره مقایسم میکنه  نمیدونه باعث میشه من ازشون متنفرشم  حالا یکیم باید خونه دا ...

خونه دار از همه چی بهتره،ای بابا بش بگو شاعلا دکترم باشن زجر میکشن هم کار خونه هم کار بیرون