2777
2789
عنوان

شوهرم بعد۴سال دست رو بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 79 پست
خیر سرش دکتره و ۲۰ سال ازم بزرگتره یعنی اگه بگم که تا حالا چجوری خوردم کرده باورت نمیشه

باشه دکتر نفهم به درد توالت میخوره اشغال خودشو دسته بالا میگیره بدم میاد از این جور ادما

خیر سرش دکتره و ۲۰ سال ازم بزرگتره یعنی اگه بگم که تا حالا چجوری خوردم کرده باورت نمیشه

خوب باید خودت بزرگتر و پخته تر رفتار کنی ...

ب نظر من شکایت خواهر و مادر کردن پیش همسر خیلی چیپ ه 

من خودم یا جواب میدم یا می گذرم 

اصلا پای همسرم و وسط نمی کشم خیلی  سود بردم از این کار 

اونا یه وقتایی گلایه میکردن شوهرم یه بار بهشون گفت فلانی هیچوقت با شما مشکل نداره ولی شماها نمیدونم چتونه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب باید چیکار کنم

مادرشوهرت میگه کیف برندار تو بگیر ببین خودت تشخیص الان این لحظه چه جوریه به حرف دیگران گوش نده اعتماد به نفس نداری یا بزار خواهرشوهرت بچه روبغل کنه تیکه بندازه تو سرت به گوشی سرگرم کن یه ساعت بشین بیا

خوب باید خودت بزرگتر و پخته تر رفتار کنی ... ب نظر من شکایت خواهر و مادر کردن پیش همسر خیلی چیپ ه&n ...

خوش بحالت بلدی جواب بدی .یه وقتایی بعد چندزور میگم اره کاش اینو میگفتم .از بس دستو پا چلفتیم اصلا بلد نیستم حرف بزنم همش لبخند دارم

خوش بحالت بلدی جواب بدی .یه وقتایی بعد چندزور میگم اره کاش اینو میگفتم .از بس دستو پا چلفتیم اصلا بل ...

منم عین تو بودم کم کم تمرین کن میتونی به خدا اشکال نداره ازت ایراد میگیرن حرف تو بزن تو خودت نریز... 

مادرشوهرت میگه کیف برندار تو بگیر ببین خودت تشخیص الان این لحظه چه جوریه به حرف دیگران گوش نده اعتما ...

شب به ان یکی خواهرشوهرم که بچه داره پیام بدم بگم بیا بیرون کارت دارم.بعد بهش بگم که پایین میام اینحوریه یا اون یکی خواهرت اینجوری باهام رفتار میکنه و شوهرم خاله زنکه همش پای خواهراممو میکشه وسط....

عزیزم شوهره نمیگم خواهر شوهرشو میگم.. 

اهان 

ولی فرقی نمیکنه؟ اونم یه انسانه البته با رفتار اشتباه 

بنظرم استارتر باید روی شخصیت و اعتماد ب نفسش کار کنه 

به نفع خودشه ...

دفاع از خود نیازی ب بی ادبی و بی احترامی هم نداره ..مثلا مادرشوهرش گفت چکار بچه داری کیف و ...

خیلی آروم باید بگه مثلا کیف برا گردنش سنگینه  اذیت میشه 

یا کیف که وسیله بازی نیست پسر گلم .بیا با این بازی کن 

اگه نگفت وبعد خواهرشوهر اومد ...با ختده بگه چه قدر نظرات خواهر و مادر متفاوته بللخره توافق کنید کیف باشه یا نباشه .....

وقتی گفت چرا بچه باباش و بیدار کرد ...

بگه بابای بچه از شنیدن صدای بچه ش صد سال عمر اضافی میگیره .....نگران نباش ....

تا ته خط هم نرو تیر سه شعبه که نزده ب باباش از خواب بیدارش کرده شما تا ازدواج دوم منم رفتی ؟؟؟؟

بدک نیست چون متاهله و بچه داره کمی درکم میکنه 

به نظرم نکن اینکار اوضاع خوب که نمیشه بدترم میشه از چاله داخل چاه نیافت هرچی باشه اون خواهرشوهرت خواهرشونه بازم بی سیاستی از الان سنگین باش رفتی بالا هم سکوت کن بچه تو متوجه باش جوابم نده هر چی خودت تشخیص میدی انجام بده همین.. باشوهرتم میدونی طرفت نیست دیگه بحث نکن حساس میشه از من به تو نصحیت..