2777
2789
عنوان

خارش مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 11965 بازدید | 40 پست
درمانش چیه؟والله باردارم..خود بارداری هم فک کنم شقاق اورده برام..چون گوشت اضافه دراومده از مقعدم..خی ...

شقاقه.صدرصد 

چون منم تو بارداریم گرفتم .همچنانم بخاطر شقاقم خارش داره مقعدم.توروخدا هر چیزی رو تو نت سرچ نکنید .ک استرس بگیرید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهلم و باردار..حدودا یه هفته هس..

بعضی وقتا عفونت واژن اگه داشته باشی مقعد و اطرافش هم میخاره. یکم سرکه سیب با نمک. یا یکم جوش شیرین توی تشت با آب ولرم حل کن. بیس دقیقه روزانه بشین توش

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم   
درمانش چیه؟والله باردارم..خود بارداری هم فک کنم شقاق اورده برام..چون گوشت اضافه دراومده از مقعدم..خی ...

همورویید

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

سلام دوستان بنده ۱۵ سالمه و ۲ ماه هست به خارش معتد  شدم و هر روشن خانگی بگید انجام دادم خجالت میکشم به کسی  بگم... تا این آخر اخریا فهمیدم از انگل میتونه باشه ولی میگیره و میرم ببخشید که میگم دستشویی  آورم میشم ولی بازم مییگیره اونایی که دشوار همچین چیزی شدن کمکم کن واقعا نمیدونم چیکار کنم..

سلام دوستان بنده ۱۵ سالمه و ۲ ماه هست به خارش معتد  شدم و هر روشن خانگی بگید انجام دادم خجالت میکشم به کسی  بگم... تا این آخر اخریا فهمیدم از انگل میتونه باشه ولی میگیره و میرم ببخشید که میگم دستشویی  آورم میشم ولی بازم مییگیره اونایی که دشوار همچین چیزی شدن کمکم کن واقعا نمیدونم چیکار کنم.