2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیشنهادم برای عمل بینی فقط دکتر علی اصغر شیرازیه .. خیلی دکتر خوب و محترمیه و بالای 20 سال شاید سابقه کار داره .. اگر می خواهی بعد از عمل مشکل تنفسی پیدا نکنی پش دکتر شیرازی برو

من برای عمل بینی پیش دکتر جهانگیر قربانی رفتم ایشون قبل از عمل هر چیزی که نیاز بود به من گفته بشه و از حجم استرس من کم کنه به من گفت و هیچ سوالی بدون جواب نمی ذاشت و بعد از  عمل به نتیجه ای که دلم میخواست رسیدم.

تقریبا دوسال پیش بینی پیش دکتر علی منافی عمل کردم بینی من گوشتی بود و دلم میخاست طبیعی عمل بشه و دکتر منافی منو به نتیجه دلخواهم رسوند و الان با گذشت 2 سال کاملا از نتیجه ای که گرفتم راضیم.

من و خواهرم هردومون بینی گوشتی داشتیم و میخواستیم کاملا طبیعی عمل بشه. بعد از عمل پیش دکتر جهانگیر قربانی هر دو از نتیجه کاملا راضی بودیم هر کی مارو تو فامیل میدید اسم دکتر ازمون میخواست  

من از طریق یکی از دوستام با دکتر مظاهر محمودی آشنا شدم و باید بگم که خیلی خوشحالم از انتخابم! بینی‌ام غضروفی بود و پوست ضخیم داشت، اول فکر می‌کردم شاید نشه زیاد تغییرش داد. ولی کار دکتر عالی بود، دقیقاً همون فرمی که تو ذهنم بود در اومد، طبیعی و بدون مشکل. بعد از عمل هم کبودی و ورمش خیلی کم بود، همش به خاطر مهارت و دقت خود دکتره. الآن همه می‌گن چه طبیعی و خوب شده!

من همیشه از ظاهر بینی‌ام ناراضی بودم و همیشه فکر می‌کردم که باید بینی‌ام کوچکتر یا متناسب‌تر می‌شد. بعد از عمل با دکتر احمدی، نتیجه فوق‌العاده بود. بینی من نه تنها کوچک‌تر شد، بلکه کاملاً متناسب با صورت من شد و هیچ‌کس متوجه نمی‌شود که عمل کرده‌ام. خیلی طبیعی شده و در کنار تغییرات زیبایی، نفس کشیدن هم راحت‌تر شده است