2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 30 پست
یعنی چی ب منم بگین مگه امروز بیست و هشتم نیست ک میگن اقدام نکنین ب هیچ کاری بابام همیشه این موقع سر ...

اره امروز ۲۸مه فردا هم دو  شنبه قمر در عقرب 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
عزیزم  حرف خدا خرافات نیست من یکی از نزیکانم  تو روز بدی ازدواج کرد زندگیشون پاشید یک ...

مرسی ک گفتی قشنگم 

میدونی تازه باهاش اشنا دم ینی یچیزایی شنیده بودم اما تو بحرش نرفتم تا اینکه زدم گوگل و متوجه شدگ

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

شما طبق این ساعت انجام  بده کل روز نحس نیست

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
یعنی نرم برا چکاب ماهانم؟!

چکاپ مشکلی نداره کارایی مث خونه سازی ازدواج خرید های مهم و اسن چیزا رو میگن بهتره بزاری برای بعدش و یا اگ مجبوری  حتما صدقه بدین

مرسی ک گفتی قشنگم  میدونی تازه باهاش اشنا دم ینی یچیزایی شنیده بودم اما تو بحرش نرفتم تا اینکه ...

خواهش گلم

خیلی خلاصه😢چه کارهای باید انجام ندیم

کارای مهم مث خونه سازی ازدواج راه اندازی کار جدید و اینا میدونی جون تازه باهاش لشنا شدم نمیخام اطلاعات غلط بدم 

بهتره این کارا و یسری کارای مهم رو انجام ندی  یا اگ مجبور شدی حتما صدقه بدی

چکاپ مشکلی نداره کارایی مث خونه سازی ازدواج خرید های مهم و اسن چیزا رو میگن بهتره بزاری برای بعدش و ...

اره درسته ولی من ب ۲۸صفر خیلی اعتقاد دارم

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
کارای مهم مث خونه سازی ازدواج راه اندازی کار جدید و اینا میدونی جون تازه باهاش لشنا شدم نمیخام اطلاع ...

مرسی گلم رفتم نت خوندم😘

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.