2777
2789
عنوان

شوهرم پنهانی فیلمای مستهجن نگا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 82 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو اخه اون لامصب تو  میاری برا من لعنتی😒

همینو میگم ولی میگه نه هیچ ارتباطی نداره اصلا نمیخواد قبول کنه پریروز خواب بودم پای تی وی بود تا اومدم هول شد زده شبکه دیگه نتونستم مچش رو بگیرم ولی اگه شبکه بدی نبود چرا هول شد ؟بعد گفتم هان چه خبره هول شدی؟میگه بی خبر اومدی جا خوردم 

عزیزم یه چیز طبیعی اشکالی نداره بنظر من برای اینکه خاطرت جمع شه خودتم بشین باهاش نگاه کن ک حداقل تو اون شرایط خودت کنارش باشی وگرنه واقعا عیبی نداره کیه ک نگاه نکنه 

بعد پیامد دارع باعث میشه توقعش از شما و رابطش بره بالا چون بصورت افراطی و زیاد از حدا رابطشون و اغرا ...

افرین دیدم یه مدت شوهرم یه توقعات عجیب داشت پس بچه ها دست شوهر منم رو شد الان میرم سراغش😶😶😶😶😶

اها اخه سنت زده بودی ۳۷واسه همین گفتم☺☺

نه عزیزم نمیدونم چجوری ویرایش کنم زیاد سایت نمیام سنم مهم نیست فدات شم 😁واقعا چرا بعصیها فیلم دیدن واسشون عادیه؟

دخترای گلم ۱۳ ساله که ازدواج کردم وعروس یه مادرشوهر مهربونم خودم ۴۰ ساله هستم 
حالم بد میشه وقتی کسای میان میگن خوشگل کن فلان کن،ریدن تو رابطه ای ک همش باید خوشگل کنی تا پایدار با ...

خو زشت بگردی رابطه پایدارمیشه؟خودت حاضریه مرده مثلاشلخته روتحمل کنی؟

خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲
همینو میگم ولی میگه نه هیچ ارتباطی نداره اصلا نمیخواد قبول کنه پریروز خواب بودم پای تی وی بود تا اوم ...

ماهواره رو جمع کنید بخدا بلای خانمان سوز خیلی از خانواده ها شده 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عزیزم یه چیز طبیعی اشکالی نداره بنظر من برای اینکه خاطرت جمع شه خودتم بشین باهاش نگاه کن ک حداقل تو ...

خیلی برام عجیبه خودش رو شریک کار اشتباه همسرش بکنه؟

دخترای گلم ۱۳ ساله که ازدواج کردم وعروس یه مادرشوهر مهربونم خودم ۴۰ ساله هستم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز