2777
2789
عنوان

کات کردیم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 107 پست
باز افسرده خوبه دختر ميترسم بترشى بشى اين (از دستم ناراحت نشيا خواستم بخندى)😝😝😝

ترشیدم دیگه تمام 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه ای که بایه ناز کردن تو بخواد تموم بشه همون بهتر که تموم بشه..مرد می خواهد تو را فهمیدن

خودش داره ناز میکنه تاپیکا قبلیمو ببینی میفهمی

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
از فردا افسردگی میگیری. فعلا داغی حالیت نیس

😔چیکار کنم خو چاره چیه 

استارتر تاپیک‌ قبلیاتو خوندم خیلییییی از طرفت ندیده بدم‌اومده بود خیلیییی هی میگفتم کاش کات کنه پسره خسلی پررو تشریف داره کیف کردم الان فهمیدم‌تموم کردی یارو رسما میخواست از استفاده ابزاری کنه واسه ماشینتو این حرفا و قطعا نفر سوم و چهارم‌تویه رابطتون هست اینو از کسی میشنوی که کوه تجربستا😂😂#جدی

الکی چرا جنگ اعصاب راه میندازی برا خودت؟از مجردی و آزادیت لذت ببر،خودتو گرفتار یه نفر نکن،خوش بگذرون ...

دلم همدم میخواد هییی خسته شدم از تنهاییی

استاتر بیا همدردیم ما هنوز باهام کات نکردیم ولی چند روز دیگه روز تولدم میخوام کات کنم باهاش با اینکه عاشقشم 

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂
نمیدونم چند سالته ولی این دوستی ها به هیچ جا نمیرسه.زندگیتو غنی کن.به کار یا هدفی تو زندگیت بچسب.مرد ...

پیر شدم دیگه ۲۶ سالمههه