2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندتا تاپیک گفتم صلوات فکرکنم اعتقاد به صلوات کمه حتما فکرمیکنن باید یه کار خیلی بزرگ کنن من ...

من دنبال معجزه ام 

یه بار با صلوات از امام زمان معجزه دیدم ولی بازم میخوام

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
بله صلوات هم که بالاترین ذکره. دستور نماز جعفر هم از اقای بهجت بوده.

منم تعریفشو زیاد شنیدم

اما میگم بیشتر به چله نماز اعتقاد داریم اما درکنارش مدام صلوات هم خیلی زودتر مارو به هدفهمون میرسونه درطول روز ذکر صلوات دادن همش از همه ی آل محمد کمک خواستن  زودتر مارو به خواستمون میرسونه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
من دنبال معجزه ام  یه بار با صلوات از امام زمان معجزه دیدم ولی بازم میخوام

صلوات عالیه دلو نورانی میکنه

منم برای امام زمان فرستادم وقتی که دلم خیلی گرفته بود حالم خوب شد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
من دنبال معجزه ام  یه بار با صلوات از امام زمان معجزه دیدم ولی بازم میخوام

ولی کسی که میفرسته باید ایمان به صلوات داشته باشه نه اینکه با شک و ناامیدی بگه

صلوات عالیه دلو نورانی میکنه منم برای امام زمان فرستادم وقتی که دلم خیلی گرفته بود حالم خوب شد

شما صلوات میفرستی  امشب برام دعا میکنی 😔

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 

من اگه لایق باشم دعام برای همه هست 

فردا میرم روضه امام حسن لایق باشم دعات میکنم

امام حسین بارگاه داره کلی زائر داره ۲۰میلیون به عشقش میرن کربلا اما امام حسن خییییلی غریبه

آدم عادی یه سنگ قبر داره اما امام حسن نداره

حاجتتو از امام حسن غریب بخواه😔

ذکر صلوات شیاطین انس رو دور میکنه و ذکر لاحول ولا الا بلاه العلی العظیم شیاطین جن رو از ادم و خونش دور میکنه .پس نیازی به دعانویس نیست.نورانیت که باشه معجزه هم البته به ادن و صلاح خداوند به وقتش اتفاق میافته

دلم میخواد یه روز بیام تاپیک حاجت روایی بزنم برام شده رویو 

منتظر مادرشدنی؟