2777
2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 17 پست
اون مثل اینکه نرفته فقط یک جلسه ولی آقاهه زیاد رفته

بیا هی میگن یکی می افته تو چاه بذا بیوفته همینه بیا و خوبی کن 

بشکنه این دست که نمک نداره 

اصلا به ادمای مزخرف این مدلی چه کمکی داشتی بکنی 

اه اعصابم خورد شد 

پول یه جلسه رو بهش بده بگو گدای یه جلسه مشاوره بودی بگیر دیگه ریخت نحستو نبینم پرت به پرم بگیره پر پرت می کنم 

بیا هی میگن یکی می افته تو چاه بذا بیوفته همینه بیا و خوبی کن  بشکنه این دست که نمک نداره  ...

فکر میکنه منم خوشحالم که رابطش قطع شده مثل اینکه روانشناس به آقاهه کمک کرده که رابطش رو قطع کنه و اون آقاهم اینکارو کرده تازه من به جرات میگم روانشناسه خیلی هم خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر میکنه منم خوشحالم که رابطش قطع شده مثل اینکه روانشناس به آقاهه کمک کرده که رابطش رو قطع کنه و او ...

تا تو باشی با ادمای بد جوری معاشرت نکنی همیشه طرف حق باش ولی حرف نزن که به ضررت بشه الانم برو بهش پول یه جلسه مشاوره رو بده هرچی گفت بگو تو ناراضی بودی شوهرت که راضی بود یه جلسه به معرفی من رفتی جریمهه درس عبرتمه بهت میدم سگ خور صدقه برا دفع بلایای مثل تو تو نسل ما نزدیک نشن