2777
2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 17 پست
اون مثل اینکه نرفته فقط یک جلسه ولی آقاهه زیاد رفته

بیا هی میگن یکی می افته تو چاه بذا بیوفته همینه بیا و خوبی کن 

بشکنه این دست که نمک نداره 

اصلا به ادمای مزخرف این مدلی چه کمکی داشتی بکنی 

اه اعصابم خورد شد 

پول یه جلسه رو بهش بده بگو گدای یه جلسه مشاوره بودی بگیر دیگه ریخت نحستو نبینم پرت به پرم بگیره پر پرت می کنم 

بیا هی میگن یکی می افته تو چاه بذا بیوفته همینه بیا و خوبی کن  بشکنه این دست که نمک نداره  ...

فکر میکنه منم خوشحالم که رابطش قطع شده مثل اینکه روانشناس به آقاهه کمک کرده که رابطش رو قطع کنه و اون آقاهم اینکارو کرده تازه من به جرات میگم روانشناسه خیلی هم خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنه منم خوشحالم که رابطش قطع شده مثل اینکه روانشناس به آقاهه کمک کرده که رابطش رو قطع کنه و او ...

تا تو باشی با ادمای بد جوری معاشرت نکنی همیشه طرف حق باش ولی حرف نزن که به ضررت بشه الانم برو بهش پول یه جلسه مشاوره رو بده هرچی گفت بگو تو ناراضی بودی شوهرت که راضی بود یه جلسه به معرفی من رفتی جریمهه درس عبرتمه بهت میدم سگ خور صدقه برا دفع بلایای مثل تو تو نسل ما نزدیک نشن