2777
2789

فقط اون تیکش که بدنشو میکش به جلو هخخ جلو خانواده ادم اب میشه ولی دمش گرم ابروی سینما رو خرید نشون داد ایرانم میتونه کمدی مثبت هجده بسازه 

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مثال میزنی از دیالوگاشون که نمیشه خانواده ببینه گلم؟

حرکات فیزیکیش و اینکه راجب بانک اسپرم حرف میزنن و زن رحمان میگه فقط برای منه کسی نمیتونه بالا بکشه😂

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
لابد فیلم فقط فیلم دفاع مقدس خوبه؟😐😐😐😐

با امثال شما که همه چیو به شقیقه ربط میدین ادم حرف نزنه بهتره😐😐😐😐

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
خدایی فیلمش محشره . شما ی عیبشو بگو

از نظر من جالب نبود حرکتای مسخره ای داشتن بازیای افتضاح و تکراری خیلیا خوششون اومده خیلیهام گفتن جلف بود دعوایی نداریم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)