2777
2789
عملش سخته؟؟میشه یکم توضیح بدین راجبش..واینکه دکتر جراح عمومیه؟

پیش یه دکتر خانم برو با لیزر برات عمل میکنه اصلا اذیت‌نمیشی نترس. دکتر زهرا سعادت تو پاسداران کارش خیلی خوبه

الهی آن ده که آن به.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بجز درد و بیزون زدگی چه علائمی داشتی

دفع واسم مشکل بود با هر دفع مقعدم اندازه گردو میزد. بیرون ببخشید انقد. واضح میگما

خارش هم داشتم 

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

دکتر من اقا بود میمردم از خجالت 

ب پرستارا میگفتم تروخدا نذارین بدنمو ببینه همه جامو بپوشونین ففط اون قسمت بیرون باشه

میگفتم نمیبخشمتون اکه جای دیگمو دکتر ببینه

انقد. کریه میکردم

خیلی خجالت کشیدم. ولی مجبور بودم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

در گذشته جراحی تنها درمان قطعی هموروئید‌ بوده که در این روش ها جراح اقدام به برداشتن کامل توده‌ی متورم شده میکرد که در تکنیک های متفاوتی مانند بستن رابربند، استاپلر و هموروئیدکتومی انجام میشد.

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های کم عارضه تر و کارآمدتر جایگزین روش های سنتی شده اند که از میان آنها می توانیم به روش های غیر جراحی کم‌ تهاجمی درمان هموروئید با لیزر و اسکلروتراپی اشاره کنیم. از میان تمامی روش های درمان بواسیر، لیزر درمانی محبوبیت بیشتری در میان مردم داشته زیرا اولویت بیماران هیچ گاه تیغ جراحی نیست.

درمان با لیزر بدون هرگونه درد و خونریزی و بصورت سرپایی و بدون نیاز به بستری در بیمارستان انجام شده و از روش اسکلروتراپی موثرتر و از رابربند زودبازده تر بوده و در کمتر از نیم ساعت قابل انجام است.

من این یه تیکه از مقاله درمورد بیماری های مقعدی رو از سایت عصر ایران پیدا کردم.

فک کنم مفید باشه اگه بقیه ش رو هم بخونید.