2777
2789
عنوان

هرکی طلاوجواهر بیشتری داره خوشبخت تره..!

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست

خواهر جاریم اندازه کل زنای فامیل ما طلا داره

ولی زندگی نرمالی نداره 😁

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

چ بی معنی!!و چ آدمای کوته فکری! 

منم طلا زیاد دارم اما نشون و حلقه گاهیم دستبندم دستمه 

مگه میخوایم طلاهامونو به دیگران نمایش بدیم؟؟

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حالم بهم میخوره از طلا.نه اینکه دوست نداشته باشما ولی به خودمم آویزون نمیکنم.دختر خواهرشوهرم یکی ...

خداروشکر عزیزم انشالله ک بیشتر شه

این فرهنگ مسخره واقعا رو مخمه

اگر دوست داشتین یه صلوات واسه زندگیم بفرستین   

من کوردم و چون تو همچین محیطی بزرگ شدم برام عادیه 

زن بدون طلا خیلی وجه ی خوبی نداره 

ولی در کل عاشق طلام نگاه کردن بهشم برام لذت بخشه و آرومم میکنه 

مسخره ام نکنین فقط خب هرکی یه چی دوست داره 

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
چ بی معنی!!و چ آدمای کوته فکری!  منم طلا زیاد دارم اما نشون و حلقه گاهیم دستبندم دستمه  ...

دقیقا.. امروز مادرشوهرم میگفت اره فلانی معلومه زندگیش  عالیه با این طلاهاش😐😑

اگر دوست داشتین یه صلوات واسه زندگیم بفرستین   
دقیقا.. امروز مادرشوهرم میگفت اره فلانی معلومه زندگیش  عالیه با این طلاهاش😐😑

باید به بعضیا گفت 

التماس-تفکر#  

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

آره عزیزم اکثرا مردم کشور ما سبک مغزن البته دور از حضور ببخشیدها،هر کی طلا داره خوشبخته چقد آخه مسخره،دختر عمه ی من کلی طلا داره عمه فامیل میگن میبینین چه خوشبخت شد در صورتی که دیروز خودش بهم میگفت بیماری اعصاب گرفتم چون فشار زندگی روم زیاده،البته تقصیر خودمونم هست زیاد اهمیت ندیم به اینجور چیزا این طرز فکرا از بین میره،من خودم طلا دارم ولی اصلا استفاده نمیکنم مگر فقط در عروسی،اتفاقا دیروز مهمون داشتیم بحث همین طلا بود میگفتن تو که داری چرا استفاده نمیکنی گفتم دوست ندارم خوشم نمیاد