سلام خانوما وااااایییی چند وقته این حرف روی مخمه...مگه هرکس طلا نداشته باشه زندگیش شاد نیست!!یا خوشبخت نیست؟؟؟هرکیو میبنم میگن طرف خوشبخته؟؟؟ این یکی میگه اااره بابا کلی طلا دستشه !من طلا دارم شاید نزدیک 50گرم و فقط واسه عروسیم استفاد کردم... الانم یه تکپوش دستمه اونم شوهرم میگفت میدونم خوشت نمیاد واسه دهن مردم بپوش...جایی میرم یجوری ادمو میپان!!
رد ک میشی میگن هیچی نداره یااینکه میگن واای چقد طلا داره شوهرش باهاش خوبه!!دور اطراف شماهم اینطوره؟ یا فقط من بدشانسم؟
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
منم طلا زیاد دارم اما نشون و حلقه گاهیم دستبندم دستمه
مگه میخوایم طلاهامونو به دیگران نمایش بدیم؟؟
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑
بنظر منم ربطی نداره ولی خودم همه طلاهامو برای خونه فروختم و میبینم که بقیه به این دید نگاه میکنن که طرف همسرش دوسش نداره یا براش اهمیتی قائل نیست.ولی حقیقتاربط نداره
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑
آره عزیزم اکثرا مردم کشور ما سبک مغزن البته دور از حضور ببخشیدها،هر کی طلا داره خوشبخته چقد آخه مسخره،دختر عمه ی من کلی طلا داره عمه فامیل میگن میبینین چه خوشبخت شد در صورتی که دیروز خودش بهم میگفت بیماری اعصاب گرفتم چون فشار زندگی روم زیاده،البته تقصیر خودمونم هست زیاد اهمیت ندیم به اینجور چیزا این طرز فکرا از بین میره،من خودم طلا دارم ولی اصلا استفاده نمیکنم مگر فقط در عروسی،اتفاقا دیروز مهمون داشتیم بحث همین طلا بود میگفتن تو که داری چرا استفاده نمیکنی گفتم دوست ندارم خوشم نمیاد