2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بتا ربطی به چندقلو بودن نداره، واسه من ۳روز بعد از موعد۳۲۰۰بود

من دو روز بعد موعدم بتام 430 بود دکتر میگفت خیلی کمه احتمالا سقط میشه بعد فهمیدم دوقلوی بعضی دکترا هیچی نمیفهمن 

من دو روز بعد موعدم بتام 430 بود دکتر میگفت خیلی کمه احتمالا سقط میشه بعد فهمیدم دوقلوی بعضی دکترا ه ...

چرا چنین حرفی زده؟ دور از جونشون، خب اگه لقاح زود انجام بشه بتا میره بالا و اگه دیر انجام بشه بتا پایینه

خدا حفظشون کنه من کمک هم ندارم آخه☹️

بسلامتی عزیزم،منم کمک ندارم و دوقلو باردارم دارم کیف میکنم باهاشون😍

برا من کیسه و جفت جداس اما پسرن،🤔

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
چرا چنین حرفی زده؟ دور از جونشون، خب اگه لقاح زود انجام بشه بتا میره بالا و اگه دیر انجام بشه بتا پا ...

نمیدونم درد هم داشتم اونموقع گفت احتمال زیاد سقط میشه نمیمونه  چون بتات پایینه درد هم داری

عزیزم ویار داشتی؟ 

ن اصلا ،اصلا انگار باردار نبودم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
خدا حفظشون کنه من کمک هم ندارم آخه☹️

عزیزم خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه .... منم تک و تنهام حتی شوهرمم کمکم نیست من این زایمان دومم بوده زایمان اولم یه پسر 4 ساله ی خیلی شلوغ دارم به سختی هر 3 تاشونو پیش می برم فقط سعی کن همه کاراشونو با هم انجام بدی باهم بخوابونشون با هم بیدار بشن باهم غذا بخورن خ بهتر از اینه که تکی کاراشونو انجام بدی