2777
2789

با چه وجودی بچه رو میزنی درس بخونه :|

چطوری اصلا دلتون میاد وجدانن؟:/

من نهایت خشونتم اینکه کتاب بچه رو جمع کنم بگم عزیزوم نمیخاد درس بخونی ول کن سواد یاد بگیریم چیکار حال کن:| اینقدر محرومش کنم دلش تنگ بشه برا درساش :| من اگه بعضی این مامانا باهایی که بچه رو میکشن که بخونه خونوادم بودن قاتل زنجیره ای میشدم خدایی 😑

بچه رو همچین زیر فشار میذارن بچه با خودش بگه عجب غلطی کردم خواستم یه الفبایی یاد بگیرم گذشتم:|

از اینا گذشته چطوری میایین بچه که نشسته دوساعت به حساب خودش کوه کنده یه صفحه نوشته پاک میکنین تن تن خفتشم میدین با آرامش میگین خب از اول بنویس :/ دقیقا کدوم خرصو از بچگی خودشون سراین بچه خالی می‌کنن من نمی‌دونم :|

حالا اینم به کنار مورد داریم بچش تو عمرش مداد و کتاب و ... هیچی ندیده بعد بچه رفته اول دبستان میگه چرا شل و وله بچم :/ببین منم ۷سال از زندگیم هیچی نبیتم از کتاب و هرچی بگن بیابشین بخون 

قیمه قیمشو میکنم یعنی ۷ سال خوش گذروندم بعد به زور بگن بخون بخون :|

میخای بچه درس بخونه بذار تو حال خودش باشه حاجی خانوم :/ هی نرو بالا سرش ادا اصول مامان بودن دربیار بذار یاد بگیره چطوری بخونه چطوری باید وقتشو کنترل کنه بابا اون ۷سالشع همش چه توقعی ازش داریم ؟! بچه کنکوری که نیست :|

#‍ دلم پر بود از این ننه باباها :| دم دستم باشن نمی‌دونم چه رفتاری نشون میدم اون لحظه :/ولی می‌دونم  ننه بابا رو می‌شورم میچلونم میندازم رو بند خشک بشن :/

عاشق# بچت باش نه یه غول به اسم پدر و مادر :|

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

بچه من دنیا بیاد میگم عشقم  بگو تکالیفتو انجام بدم😂😂😂تو فقط،استراحت کن😂

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دختر من داره مث ابر بهار گریه میکنه ک هوا بارونیه من نمیرم مدرسه،بنظرت تنبیهش کنم یا نه خخخ

وای ننه بوسش کن از طرف من 😂

عاشق بچه هام زندگین بخدا 😂

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
الان دختر من داره مث ابر بهار گریه میکنه ک هوا بارونیه من نمیرم مدرسه،بنظرت تنبیهش کنم یا نه خخخ

نه بغلش کن بگو نمیخواد بری امروز و باهم خوش میگذرونیم😜

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

چه دل پری داری خواهر

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.

بیشترمواقع اونایی که خودشون به هیچ جانرسیدن همچین فشارایی روبچه هاشون میذارن...چون معمولا کسیکه خودش به جایی رسیده ناخودآگاه بچشم میرسه

درمورد اینم که گفتی بچه تاحالامدادوکتاب ودفترندیده و همه جاباافتخارتبلت وگوشی دست بچه بوده وحاج خانوم به گوشی واینستا و تلفن بازی بوده رو شدیدااااااقبول دارم....بعدهمیناانتظاردارن ۴روزبعدازمدرسه بچشون بشه انیشتین  و به مربی و مدیر وزمین وزمان فحش که چرا بچم هنوز نمیتونه مداددست بگیره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

همه حرفات درست ولی اینا برابچه ای خوبه که خودشم یکم علاقه به درس داشته باشه ..والا من بخوام با بچم اینجوری که گفتی باشم آخرسال باید دوباره براهمون پایه ثبت نامش کنم 😒والا..ولش کنی اصلا یه خط هم نمینویسه اصلا ها😒😒

اینا قشنگه اما نه برای بچه هایی با اختلالات مختلف...هرکدوم راهکاری داره

هیچ کدوم راه کار نداره عزیزم من ۲۴ ساعت با بچه سر و کله میزنم همشون با محبت نیاز دارن 

من به یه بچه بگم بخون قشنگ میخونه 

اما مامانش بگه باباش بگه بکشنش نمیره پای درس چون اذیتش کردن باهاشون بده حاضره کتک بخوره اما نخونه 

هیچ کس حق نداره به بچه ها ظلم کنه بخاطر هیچ چیزی 

بچه رو درست تربیت میشه کرد نه این مدلی بزنیش درس بخونم ؟؟! 

گند بزنن اون درسی که به زور خونده بشه 

درس فقط با تکرار تمرین حل میشه بهترین روش برای تکرار تمرین هست 

با یه بار دوبار هیچ کس باسواد نشده

ماهی سه روز تعطیل میکنه برا خودش،

خخخخخخخخ هفت روزشو تعطیل کن واسش😂😂😂😂