2777
2789
عنوان

فریب خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 37 پست

بله زیادن کستیی که از احساسات بقیه سؤ استفاده میکنن ولی شما حساب اونا رو پای همه ننویس و اگه کس دیگه ای رو دیدی قضاوت نکن، شاید بهترین راه کمک به همنوعامون کمک به موسسه های معتبری مثل محک یا شیرخوارگاه امنه باشه! 

کیمیاگر شده ام ...
نمیدونم اما به نظرم یه بچه حتی اگه باباش کارخونه دار باشه بازم کمکش کنی خوبه،به هرحال بچه خوشحال میش ...

من باهاشون کلی حرف زدم و ازشون پرسیدم کلی داستان گفتن برام منم دلم سوخت

متاسفم برای بزرگترشون که می‌خوابه خونه این دروغها رویداد میده بهشون که پول ببرن براش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله زیادن کستیی که از احساسات بقیه سؤ استفاده میکنن ولی شما حساب اونا رو پای همه ننویس و اگه کس دیگه ...

اونجا هم کمک میکنم ....

اما یک بچه اگر ازم چیزی بخواد نمیتونم نه بگم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همینکه وادارشون میکنن اینکارا رو کنن ظلمه آخه اونا بچن.باید عین بقیه بچه‌ها خونه باشن.نه که تو سرما ...

زیر بارون بودن متاسفانه ...

اینا هم داشتن فال و لواشک میفروختن حتی از مغازه ای که اونجا بود پرسیدم لباسها و کفشهاشون خیلی قشنگن ...

ما یه پیرزنی هرروز سر کوچه مامانم بود از مردم چیزی می گرفت

صبح پسرش باماشین شاسی میاورد می ذاشت آخرشب میبرش خدامیدونه چقده پولداربودن

ما یه پیرزنی هرروز سر کوچه مامانم بود از مردم چیزی می گرفت صبح پسرش باماشین شاسی میاورد می ذاشت آخر ...

همین دیگه پدر همسرم همیشه میگه گول میخوری سر این مسایل من ناراحت میشدم

اونجا هم کمک میکنم .... اما یک بچه اگر ازم چیزی بخواد نمیتونم نه بگم ...

منم مثل شمام، کار خوبی میکنین، من ترجیحا پول نقد نمیدم به بچه ها، براشون یه چیزی میگیرم، مثل شما شیر و کیک دادین، از این به بعد غذا رو بخرین و بدین بهشون که خیالتون راحت باشه... 🌹

کیمیاگر شده ام ...

😂 😂 😂 😂 😂 یاد خودم افتادم گدا اومد در خونه خوشگل بود با لباسای ژولیده فقط نگاش افتاد ب کفشام ک نو بودن  و گف بده و خلاصه کارا و حرفایی ک منم گفتم بابا بزا بدم خدا یه جا دستمو میگیره و از این حرفا 

بعد  چن وقت اتفاقی  رفتم بازار برا خرید کفش پسند کردم اما قیمتش نجومی بود 😐😑😐منصرف شدم میخاستم بیام دیدم همون گدا با بهترین لباسا و تیپ اومد کفشی ک من نشد بخرم رو خرید و رف😐😐😐😂😂😂😐😐😐

دنبالش رفتم گفتم وایسا مگ گدا نبودی بعد خندید و گف حالا بیخیال😑😐😑😐😑😐

خدایا منو یه دل سیر ببخش
همین دیگه پدر همسرم همیشه میگه گول میخوری سر این مسایل من ناراحت میشدم

اخه آدم دلش میسوزه،من خودم کمک میکنم اما مامانم نه همه رو میذاره کنار ماهی یه بار از خیریه میان میبرن کارش درستتره 

منم مثل شمام، کار خوبی میکنین، من ترجیحا پول نقد نمیدم به بچه ها، براشون یه چیزی میگیرم، مثل شما شیر ...

غذا گرفتم اما رستوران نیاورد سه بار هم رفتم باید وایمیسادم تا غذارومیاورد 

زیر بارون بودن متاسفانه ...

همین دیگه.اون بزرگترا مجبورشون میکنن به اینکارا.

حالا بگم یه بار از یه دختر دستفروش یه چیزی گرفتم پولشو دادم اما جنسو برنداشتم.نمیخواستم.یه دقیقه بعد برگشت گفت من گدا نیستم بازد برداری

گفتم عزیزم گدایی نیس.این هدیه عیده.قبول نکرد

یه بارم از یه پسربچه آدامس خریدم نداشت بقیشو بده گفتم ایرادی نداره.به زووور یه آدامس اضافه داد و فرار کرد

من مبهوت مرامشون شدم و گفتم کاش مملکتدارام اینجوری بودن یه ذره

😂 😂 😂 😂 😂 یاد خودم افتادم گدا اومد در خونه خوشگل بود با لباسای ژولیده فقط نگاش افتاد ب کفشام ک ...

به قول همسرم اینم شغل ایناست و کسایی هستن که گول بخورن مثل شما ...

اخه آدم دلش میسوزه،من خودم کمک میکنم اما مامانم نه همه رو میذاره کنار ماهی یه بار از خیریه میان میبر ...

بله جای مطمین قطعا بهتره