2777
2789
عنوان

من وسواسیم یا شما هم اینجوری هستین ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 77 پست
نگوووووو ،پس این اروپاییا ک نمیدونن غسل چیه و شب تا صب تو رابطه هستن چی،بخاطر همین اینقد کریح و زشتن ...

ببین شک ندارم اونا هم بلافاصله میرن حموم. حالا اونا دینشون نگفته غسل . ولی اینگه تو همون حالا بخوای بخوابی یا فرداش بلندشی بری غذا درست کنی و بخوری و ... واقعا حال بهم زنه. ی دوش دو دیقه ایی که دیگه انقدر سفسطع نداره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شک ندارم اونا هم بلافاصله میرن حموم. حالا اونا دینشون نگفته غسل . ولی اینگه تو همون حالا بخوای ...

خدایی درک نمیکنم این حرفتونو،اولا همه آدما بعد رابطه صددرصد دستشویی میرن ک هم خودشونو بشورن هم دستشونو،ثانیا وقتی صب از خواب بیدار میشن قبل هرکاری اول میرن دست و صورتشونو میشورن بعد صبحونه درس میکنن،ثالثا مگه رابطه مث چاه مستراحه ک دس توش میکنی و جناست همه جارو میگیره

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
خدایی درک نمیکنم این حرفتونو،اولا همه آدما بعد رابطه صددرصد دستشویی میرن ک هم خودشونو بشورن هم دستشو ...

😊چیه میخوای حرف خدا رو هم رد کنی ؟ هر مسلمونی میدونه غسل واجبات دینه! حالا بعضیا تو کلاسشون نیست اون دبگه بحثی توش نیست. بعدم ی چیزی وارد بدنت شده و خارج شده اون نجسه و با هیچ چیزی جز غسل پاک نمیشه. حالا شما تو تصوراتت نمیگنجه بیزحمت تصوراتت و یکم بازتر کن جا بشه .والا

😊چیه میخوای حرف خدا رو هم رد کنی ؟ هر مسلمونی میدونه غسل واجبات دینه! حالا بعضیا تو کلاسشون نیست او ...

خیر منکر غسل نمیشم ولی هیچ وقت ب خودمم نجس نمیگم ،همون چیزی ک شما میگی نجس،دقیقا از همون ب وجود اومدی،بهتره شما یکم رو دیدت کار کنی و تک بعدی فک نکنی

خیر منکر غسل نمیشم ولی هیچ وقت ب خودمم نجس نمیگم ،همون چیزی ک شما میگی نجس،دقیقا از همون ب وجود اومد ...

شما تا زمانی که غسل نکردی همه چیزت مکروهه. حالا تک بعدی و چند بعدیش و دیگه خودت تشخیص بده خانم مهندس😊

شما تا زمانی که غسل نکردی همه چیزت مکروهه. حالا تک بعدی و چند بعدیش و دیگه خودت تشخیص بده خانم مهندس ...

کسیکه ک هر روزه خدا یا نهایت ی روز درمیون زیر دوشِ آبه ،نیازی ب نصیحت بقیه نداره،ای کاش از واجبات خدا،چیزای دیگه رو یاد میگرفتیم 

کسیکه ک هر روزه خدا یا نهایت ی روز درمیون زیر دوشِ آبه ،نیازی ب نصیحت بقیه نداره،ای کاش از واجبات خد ...

حالا شما فعلا این و عمل کن تا برسیم به بعدیاش. فقط یاد گرفتین این جمله رو تکرار کنید. ای# کاش از واجبات خدا چیزای دیگه رو یاد میگرفتیم

شما تا الفبا رو یاد نگیری خوندن نوشتن یاد نمیگیری. اینا الفبا هست عزیزم😊

حالا شما فعلا این و عمل کن تا برسیم به بعدیاش. فقط یاد گرفتین این جمله رو تکرار کنید. ای# کاش از و ...

هر موقع از بالای منبر اومدی پایین خبرم کن ،اون الفبایی ک شما میگی ،فقط ب کار خودتون میاد نه یکی مث من ک دارم تو سال ۱۳۹۸زندگی میکنم و فراتر از ۴دیواری اطرافمو میبینم و سعی میکنم یکم بیشتر از عقلم استفاده کنم و دیدمو وسیع تر کنم،دیگه ریپلای نکن دوست عزیز

هر موقع از بالای منبر اومدی پایین خبرم کن ،اون الفبایی ک شما میگی ،فقط ب کار خودتون میاد نه یکی مث م ...

اوفففف جون بابا😂😂😂😂خوبه هرکس حرف درست میزنه میشه بیسواد و خونه نشین و شماها میشین اجتماعی و روشنفکر و تحصیلکرده. نه جونم از این خبرا نیست.من بفهمم مهندس ناظر ی خونه ایی که قراره توش زندگی کنم عقاید پوسیده ایی مثل تو داره پام و توش نمیذارم چون زندگیم ب کل نابود میشه 😊

ببین شک ندارم اونا هم بلافاصله میرن حموم. حالا اونا دینشون نگفته غسل . ولی اینگه تو همون حالا بخوای ...

دقیقا چرا حال بهم بزنه

کجای دین گفته فرد جانب مثلا مکروه غذا درست کنه چه برسه به حروم

بعدم من به شخص آب به بدنم بخوره باید کامل حموم کنم بعدم می یاد بدم زیر دوش آب و بیام بیرون

دقیقا چرا حال بهم بزنه کجای دین گفته فرد جانب مثلا مکروه غذا درست کنه چه برسه به حروم بعدم من به ش ...

😨😨😨😨😨😨 خوب زیر دوش ینی همین که بری کل بدنت و بشوری دیگه. حموم کامل همینه دیگه. 

نمیدونم والا هر طور راحتین. غسل نکنید یا بکنید به بنده ارتباطی نداره. موفق باشید

😨😨😨😨😨😨 خوب زیر دوش ینی همین که بری کل بدنت و بشوری دیگه. حموم کامل همینه دیگه.  نمیدونم ...

نه باید لیف و شامپو هم بزنی از دید من البته خود ایتم البته یه جور عادته قدیم شاید اشتباه باشه 

عزیزم من نگفتم غسل نمی کنم ولی می ذارم صبح که ماشدم نه همون لحظه که بدنم کامل سست و بی حالم ...و از نظر شرعی هم والا ایراد نداره هر چند مستحب ولی واجب نیست همون موقع غسل انجام بشه