2777
2789
کوییک پلاس تفاوتش با کوییک چیه عزیزم؟

دقیقا اطلاع ندارم ولی از کوئیک معمولی بهتره

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کوییک دارم قبلش پراید داشتم به نسبت اون خیلی عالیه 

منم اول می خواستم 206 تیپ 2 بگیرم ولی خیلی ها گفتن اصلا خوب نیست و خیلی خرج داره گفتن از سال 90 به بعد خیلی افتضاح شدن یا تیپ 5 بگیر یا اگه پولت نمی رسه کوییکم بد نیست ولی تیپ 2 خوب نیست

راست میگی منم میخوام بخرم موندم

سلام شما کوییک خریدی راضی هستین؟

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

اقا من الان یکی دوماهه دارم اصلا نخرید جدا میگم با دلیل و منطق به درد نمیخوره داخل کابینش سر و صدا زیاذ میکنه از بس از پلاستیک اشغال استفاده کردن، سواریش بد نیست نرمه ولی در کل داخلش خیلی چرته دستگیرش همون روز اول از داخل شکست انقد جنسش چرت بود ،، از پراید بهتره یه کم ولی به قیافه نگاه نکننید در ضمن همون سایناس فقط پشتش فرق داره رنگشون به راحتی میره یکی دوتا سنگ ریز تو جاده بخوره و یا چند بار بشورین ، در کل من که اصلا راضی نیستم سعی کنید ماشین کارکرده ترتمیز بخرید والا خیلی بهتره از ما گفتن

من دارم  راضیم از ۲۰۶ نرم تره رو دست اندازا فکر نمیکردم انقد خوب باشه از تیبا و پراید خیلی ...

عزیزم چه رنگی داری کوئیک، من میخوام بخرم، خوبه واقعا؟ پولم به 206 نمیرسه

لایک نکنین😑✋