2777
2789
عنوان

کمک توروخدا عفونت گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 3175 بازدید | 42 پست
من دو قطره روغن حیوانی داخل گوشم ریختم شبا خوابیدم اصنم دست نزدم یک هفته ای طول کشید تا خوب شد شبا ق ...

دقیقا منم قایمکی انقد مسکن خوردم ک حالا منی ک تو عمرم معدم درد نگرفته بود از درد معده هیچی نمیتونم بخورم.رژیم کالری شماریم داشتم انگار معدم ضعیف رود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان منم عفونت گوش داشتم اما خودمون درمانش کردیم..بیچاره مامانم دود سیگار جمع میکرد دهنش فوت میکرد تو گوشم  ک گوشم گرم بشه بعد حبه سیر از وسط نصف کردیم گذاشتیم تو گوشم روش چسب زخم زدم ک نیفته موقع خواب بزار ک بخوابی.‌به همون سمتی بخواب ک سیر گذاشتی..عفونتا میاد میریزه تا صبح..دو سه شب اینکارو کن

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..
درکت میکنم عزیزم😣چن وقته اینطوری؟

الان چهار روزه 

امروز دردم تقریبا از بین رفته ولی شنوایی اون گوشم ک قطره گلیسیرین انداختم کمه.ولی اون سه روز دیگ زار زار اسک میریختم و التماس خدا میکردم تیر میکشید تا مغزم و گلوم

استارتر جان منم عفونت گوش داشتم اما خودمون درمانش کردیم..بیچاره مامانم دود سیگار جمع میکرد دهنش فوت ...

سیر گداشتم ولی از سوزش حتی ی دقیقه ام نتونستم تحمل کنم 

خداکنه دعا کن برام دیگ تحمل ندارم 

خوب میشه عزیزم فقط به هیچ وجه اصن از گوش پاکن استفاده نکن حتی با ناخن هم اگه خارش داشت نخارونش چون بعد خوب شدن به شدت باز میخاره فقط یه دستمال تمیز بردار فقط یکم باهاش تمیزش کن