2777
2789
عنوان

پشماام ریــــــخت 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 164 پست
میتونی قشنگ با شلنگ آب بگیری ن کع دستتو بمالی بعد بری باهش غذا بپزی با دستای باااسنییی😐😐😣😣

بعدش با مایع دستو میشوریم

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی قشنگ با شلنگ آب بگیری ن کع دستتو بمالی بعد بری باهش غذا بپزی با دستای باااسنییی😐😐😣😣

با شیلنگ که تمیز نمیشه آخه لامصب با کین عنی آدم بیا بیرون😲😲😲😩😩

خو مایع دشویی و برا چی میزارن اونجا 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

شلنگ هست قشنگ میتونی آب بگیرن همه جاشون لازم نیس دست بمالن هر دفه ک اه بعد با همون دستای باسنی غذا ه ...

منم فشار اب میگیرم اصلا دست نمیزنم عوقم میگیره ب قول شما حموم ک هس تازه من هرروز حمام میکنم ولی هرروز دسشویی دو نمیکنم 😂

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
بابا اه نگو😂فشارو زیاد کنین خووو  با فشااار شدید میره😂

جانه دلم

آب هس ولی کم هس

نکن اینکارو

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

دگ هیچ نمیگم😊😊😊بزا من خاموش باشممممم😣😎

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

میپاشه همه جا خو خشتک و مشتکت خیس میشه نکن اینکارووو😲😲😲😲

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منم فشار اب میگیرم اصلا دست نمیزنم عوقم میگیره ب قول شما حموم ک هس تازه من هرروز حمام میکنم ولی هررو ...

جدا هرروز دو نداری؟؟؟

بعد چند کیلویی؟؟

اخه من هرروز دو دارم تازه گاهی روزی دوبار😨😨😨😨

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣