2777
2789
عنوان

داستان عجیب سرنوشت مشابه من وبچم +تهمت زدن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 179 پست
درسته که نمیخوای زندگیت خراب شه ولی یمدت وقعا سر سنگین باش اگه قرار ب منت کشیه بزار واسه اخرین مراحل ...

همینکارومیکنم فقط میترسم دیگه دادگاهم نیاداینبارجدی جدی لج کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم صبر کن سرنوشتت رو بده دست خدا بگو هرچی صلاحت هسش رو پیش بیاره توکلت ب خودش باشه منم با همسر ...

پسرتون چندسالش بودکه ۴سال نگهش داشت؟چطورتوطول اون مدت طلاق نگرفتین!شوهرتون تلاشی میکردواسه برگشتنتون یا نه مثل مال من بیخیال بود؟

واقعا هم حماقت میکنی تااخر عمرت زبونم لال بدبخت میشی درحق بچه ت هم ظلم میکنی بااین کارت و بخششات فر ...

خودم میدونم این دل لعنتی حالیش نیست اصلا ولی اینبار پا روش میزارم ببینم تاکجاادامه داره این لج ولج بازی فقط خداکنه ختم ب خیرشه وکاردستم نده😔

مغروره باترسوندن ازاین جمله که بچه بدنیااومد بیاببرش  بچه ای باباش منونخواد رونمیخوام  چن ...

خداکنه همینطوربشه البته یه بارگفتم بهش ولی بعدش کوتاه اومدم بازقاطی کردبارآخری ک گفتم گفت آدمای همه فرقه بچه شون براشون مهم نیست باشه خودم میبرم😐

وای عزیزم بچه گناه داره حرص نخور خودتو بزن به بی خیالی ببین چی پیش میاد نهایتش بچه بدنیا میاد و شوهر ...

نمیتونم حرص نخورم وقتی میبینم بچه واسش مهم نیست 

منم یکم دلم ب همین خوشه میگم شایدخداخواسته این بچه بمونه درست شه همه چی خداکنه همینطوربشه😢نه نمیندازم نمیتونم اصلاتنهاهدفمه الان درحال حاضر

عزیزدلم خدابخاطربچه پاک ومعصومت زندگیتو درست کنه  ولی اگه دوست نداری خدای ناکرده بچت مثل بچگی ...

بخداتمام تلاشمومیکنم ک مثل خودم نشه آرزوی خیلی چیزانمونه تو دلش الان تنهاکسی ک درک میکنتش فقط منم چون خودم کشیدم😔دقیقاحرفتم قبول دارم اگه جو خونه خوب بودهیچوقت بااین آدم شایدازدواجم نمیکردم دنبال هیچی نبودم توزندگی جز محبت ک عایدم نشدهیچوقت

پسرتون چندسالش بودکه ۴سال نگهش داشت؟چطورتوطول اون مدت طلاق نگرفتین!شوهرتون تلاشی میکردواسه برگشتنتون ...

اون موقع تازه از شیر گرفته بودمش چون دانشگاه میرفتم دو سالش بود یادمه دقیقا قبل عید بود خودش نمی رفت حتی ی جوری بودم توان اینو نداشتم بغلش کنم ببوسم بابام رد تحویلش داد برای ی روز ملاقات اوناهم نیاوردنش

بردش تا پیش دبستانی الانم کلاس دومه یهو میبینی ی فیلم نشون میده بچه برا مامانش گریه میکنه زودی هراسون میاد بغلم

خدا ازشون نگذره خدا با بچه هاشون جزاش رو بگیره منکه نتونستم

من اولش برای ضرب و شتم قانونی اقدام کردم

چون شوهرم ی پست دولتی ه و نفوذ داشت همیشه پرونده رو میپیچوند ولی مهریه هم گرفتم چند قسط با دیه و اینا

دنبالم میگشت ولی دستش بهم نمیرسید چون واقعا بریده بودم گفتم دیگه میرم

خودش میومد دم در دانشگاه ولی مادرش اجازه نمی داد ی کار اساسی کنه

حتی هرکی از دوستاش میومد وساطت پدرم میگفت برین ا بچه اش بیاین دخترم نمیذاره بیاین

اوناهم میگفتن مادرش نمیده بچه رو

چندباری اینجور شد گفتن میایم ا بچه زنه نذاشته بود

اخرش ک گفتم طلاق میخوام بره ب لامت

خودش پسرمو با دوستش دزدیده بودن از مادرش اومده بودن ی مدت میرفتم خودم دنبال پسرم یکی دو هفته میومد میرفتیم بیرون

تا ینکه قول داد کاری ب کارم نداره دیدم خودم ک چقدر عوض شده

قبول ردم دوباره اومدم تو ی ساختمون با مادرش

ولی ن پسرم بزرگ شده نمیتونن زیاد پاپیچم بشن چون جوابشونو میده 

اگه بخوای واقعا تکلیفت روشن شه صبر داشته باش عجله نکن خدا ودش معجزه  رو نشونت میده

صبر کن تا ببره از بقیه و بیاد ن اینکه بیاد و نتیجه ای نشه زمان بده ب خودتون بذار فکراش رو بکنه جای خالیت رو ببینه بفهمه

من یادمه بعد برگشتنم شوهرم گریه میکر میگفت بعد ت دیگه کسی سر سفره سر عذا گشنه منتظر من نمیموند

بخداتمام تلاشمومیکنم ک مثل خودم نشه آرزوی خیلی چیزانمونه تو دلش الان تنهاکسی ک درک میکنتش فقط منم چو ...

حسرت نخور خودتو ذره ذره آب نکن بافکرکردن به گذشته

فقط خودتو دست کم نگیر دیگه زندگی خودت نیست مسولیت مادری به گردنته

یک تاپیکتوخوندم کیف کردم خیلی محکم وقاطع حرف زدی اول نوشته بود بچموبده نوشته بودی میدم وکم نیاوردی ونقطه ضعف دستش ندادی بعدنوشته بود میخوام یکبارم شده ببینمت 

ببین چقدر تاثیرداره رفتارخودت روی اخلاق ورفتار شوهرت

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
2790
2778
2791
2779
2792