2777
2789
عنوان

روز ۳۰پری

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 32 پست
هیچی فقط دل درد پری این ماه لتروزولم خورده بودم روزی سه تا.دوتا هم فولب ۲۱و۱۸داشتم اما هیچی ک هیچی

خب شاید فقط دردشو داشته باشی ولی پری نیاد غصه نخور منم منتظرم ولی سه ماهه این ماه علایم زیاد دارم درد سینه خواب آلودگی ولی میترسم بی بی بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریت عقب افتاده؟

من بخاطر پرولاکتین سه ماهه پریم عقب افتاده بود ولی تحت درمانم و قرص میخورم باید پری میشدم بعد خوردن قرص هنو نشدم سینه هام نوکش بزرگ شده و خیلی درد داره دیگه نمیدونم

من بخاطر پرولاکتین سه ماهه پریم عقب افتاده بود ولی تحت درمانم و قرص میخورم باید پری میشدم بعد خوردن ...

ب امید خدا.اگه بودی برا منم دعا کن ک کم اوردم دیگه.محرم تموم شد و من حاجتمو از امام حسین نگرفتم

ب امید خدا.اگه بودی برا منم دعا کن ک کم اوردم دیگه.محرم تموم شد و من حاجتمو از امام حسین نگرفتم

الهی اره میدونم خ سخته من سه ماهه حالا ولی کم اوردم ان شالاه ب حق همون امام حسین این ماه دیگه پری نشی اگه باردار بودی تو این تاپیک بهم بگو

الهی اره میدونم خ سخته من سه ماهه حالا ولی کم اوردم ان شالاه ب حق همون امام حسین این ماه دیگه پری نش ...

انشاالله اما امیدی ندارم من دیگه کم اوردم انقد دکتر رفتم و هر ماه با هزار امید نا امید شدم و پری شدم.برات دعا میکنم باشی و منم باشم

انشاالله اما امیدی ندارم من دیگه کم اوردم انقد دکتر رفتم و هر ماه با هزار امید نا امید شدم و پری شدم ...

خب اینجور ک نشون میده مشکل از شوهرته باید درمان بشه ان شالاه بعدش باردار میشی به راحتی