2777
2789
عنوان

بارداری پوچ...

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 50 پست
من ۶ هفته رفتم فقط سینه درد و گاهی سردرد دارم همین دکتر گفت کیسه زرده و ساک تشکیل شده جنین درحال ...

دقیقش یادم نیست ولی چند. بار آزمایش تیتر بتا دادم خوب بالا نمیرفت. مال من خیلی بالا نبود برعکس پایین بود و خوب پیشرفت نمی‌کرد. به نظرم تو بارداری پوچ نیستی طبق چیزایی که گفتی

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
من ۶ هفته رفتم فقط سینه درد و گاهی سردرد دارم همین دکتر گفت کیسه زرده و ساک تشکیل شده جنین درحال ...

ب این چیزا فک نکن.اسنرس نداشته باش.حالا من متفورمین و دوفاستون میخورم موندم با این شرایط باردار میشم؟😞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب این چیزا فک نکن.اسنرس نداشته باش.حالا من متفورمین و دوفاستون میخورم موندم با این شرایط باردار میشم ...

انشاالله ک میشی چرا نشی

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
دقیقش یادم نیست ولی چند. بار آزمایش تیتر بتا دادم خوب بالا نمیرفت. مال من خیلی بالا نبود برعکس پایین ...

دعا کن واسم عزیزم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
علائم بارداری نداشتم از اول وقتی پنج هفته رفتم سونو ضخامت رحمم کم بود و دکتر گفت رحمت به رحم زن بارد ...

اوهوم 

عزیزم من رفتم سنو دکتر گفت تهدید ب سقط هست نگفت بارداریت پوچ

ولی همسرم نمیبرم دکتر 

تو شهر خودمونم دکتر نیس ک برم دلیل سقط و بهمم واسم دعا کن 

همش بحث داره سر بچه 

اوهوم  عزیزم من رفتم سنو دکتر گفت تهدید ب سقط هست نگفت بارداریت پوچ ولی همسرم نمیبرم دکتر&nbs ...

انشاالله ک خدا ب دلت نگاه کنه و همه چی درست بشه

اخه چون پلی هستم گفتم شاید طبیعی نشم.6ماه میشه جلوگیری نداریم.دخترم یکسال و نیمه نمیدونم اگه نشم کی ...

با دکترت مشورت کن

کدوم شهری

اگر تهرانی دکتر لیلا سعیدی عالی

اوهوم  عزیزم من رفتم سنو دکتر گفت تهدید ب سقط هست نگفت بارداریت پوچ ولی همسرم نمیبرم دکتر&nbs ...

دعا میکنم عزیز دلم چرا بحث داره دوست داره زودتر بچه دار شین؟

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
دعا میکنم عزیز دلم چرا بحث داره دوست داره زودتر بچه دار شین؟

ارع عزیزم بچه رو دوست نداره فقط از بس مامان باباش زیر گوشش میخونن بچه خوبه بچه میخاد 

نی نی مم سقط شده واسم میگ تو مریضی چ جوری زن داداشم بچه میاره تو نمیتونی 

نمیدونی ن ک چی میکشم

انشالله خدا واست ی نی نی سالم بدع💋💋

عزیزم شرایط منم مثل شما بوده، برا بارداری سومتون چیکار کردید ؟ چه ازمایشایی دادید؟ 

همه آزمایش های سقط مکرر و دادم.معلوم شد مشکل انعقادی دلرم.چند ماه درمان کردم.بعدش به لطف خدا باردار شدم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
همه آزمایش های سقط مکرر و دادم.معلوم شد مشکل انعقادی دلرم.چند ماه درمان کردم.بعدش به لطف خدا باردار ...

خداروشکر، اسم دکترتون چی بود؟ مطبش کجاست؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم