2777
2789
هرچی میرم میدم نمیرسم دور میشه ازم  این راه بی پایان

ایشالا حق طفل شیش ماهه  رباب تا سال نو ی بچه ساااالمممم و صالح بیاد تو شکمت آبجی نازم نا امید نشوو خدا همیشه خوب بندهاشومیخواد بشه اطمینان کن 

لطفا برام یه صلوات بفرستید خواهششش میکنم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا حق طفل شیش ماهه  رباب تا سال نو ی بچه ساااالمممم و صالح بیاد تو شکمت آبجی نازم نا امید ن ...

فدای دل مهربونت عزیزم😘💖

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
گرمایی خیلی زود عرق میکنم وگرمم میشه گلم

یه پیج تو اینستا معرفی میکنم خیلی وارده تو مزاج شناسی رایگان مزاجتو میگه برو ازش بپرس هر سوالی داشته باشی هم جواب میده در رابطه با بیماری ها یا بارداری یا هر چی 

@shahid.ebrahim.hadi.ir

فدای دل مهربونت عزیزم😘💖

میدونم خیلی دلت بچه میخواد من دیدم با نظر 72شیر کیک تو روز شهادت علی اصغر حاجت گرفتن یکیش خودم ایشالا نظر کن گرفتی بدی ابجی یا ی بالش بذار  برا علی اصغر رباب لالایی بخون ایشالا خود خانم دستت بگیره

یه پیج تو اینستا معرفی میکنم خیلی وارده تو مزاج شناسی رایگان مزاجتو میگه برو ازش بپرس هر سوالی داشته ...

اخه اینستا ندارم اصلا