2777
2789
ان شاالله بخدا بدترین دردری بوده که تجربه کردم خدا هیچ مادری رو اینجوری نکنه

زود جواب سوالامو بده

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خانم اگه لایق باشم میتونم کمکت کنم.چندتا سوال میپرسم خیلی دقیق و رود جواب بده.اول اینکه ناراحت ...

هفته ۳۸وزن ۲،۵بدنیا آمده راه میره ضربه هم خیلی کم میخوره بسرش جوری ک دردش نمیومده کلمه هم میگه چندتایی

ممنونم لطف کردی عزیزم

من پسرعموم تو بچگیش بی دلیل  بدون تب تشنج کرد،دکتر دارو داد،خدار و شگر الان مرد شده،هیچ مشکلیم نداره،اما تا ۲۰ سالگی دارو خورد بعدش دکتر قطع کرد.نگران نباش فقط داروهاشو سرموقع بده بهش.جواب سوالای اون خانوم چرا ندادی؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
هفته ۳۸وزن ۲،۵بدنیا آمده راه میره ضربه هم خیلی کم میخوره بسرش جوری ک دردش نمیومده کلمه هم میگه چندتا ...

پس هیچیییییییی نیست. خیالت راحت

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
من پسرعموم تو بچگیش بی دلیل  بدون تب تشنج کرد،دکتر دارو داد،خدار و شگر الان مرد شده،هیچ مشکلیم ...

جواب دادم عزیزم بخدا من تنها باید همراهش باشم هیچکس نباید نزدیکش بیاد دستم بند میشه

جواب دادم عزیزم بخدا من تنها باید همراهش باشم هیچکس نباید نزدیکش بیاد دستم بند میشه

جواب ازمایشا و ام ار ای اومد؟

یکسال و‌سه ماه  نه نگفتن فقط دارن ازش نمونه میگرن

الهی بلا از بچه تون دور باشه.    ولی نوه من بدون تب تو سه ماهگی تشنج کرد دلیلش مشگل مغزیش بوده الان سه سالش هست ولی مثل یه نوزاده.     جواب ام ار ای اومد به من هم خبر بدین ایشالا فرزند شما. مسکلی ندارن

خداروشکر هیچ مشکلی توی آزمایشها و ام آر آی و نوار مغزش نبود

خدا را هزاران بار شکر،خیلی خوشحال شدم ازین خبرت عزیزم.راستی علتشو نگفتن چیه؟حال بچه نازت خوبه الان؟

پس هیچیییییییی نیست. خیالت راحت

سلام عزیزم منم دخترم هفته پیش تو خواب یهو دندوناش میلرزیدن و بشدت سردش بود.بیادرش کردم همش میگفت مامان یخ کردم کنار بخاری پتوزیادم انداختم روش کمی بهتر شد ولی بعدش دوباره لرزش گرفتن دستاش.کمی رگها دستش کبود شدن.حالت تهوع گرفت.همش میگفت پیشونیم و صورتم درد میکنه.پروفن دادم بهش و شیاف براش گذاشتم.کمی هم لباش کبود شدن.بردیم نزدیکترین درمونگاه گفت اصلا مشکل خاصی نیست تشنج نیس و عفونت شدید داره.فرداش متخصص هم بردم دکتر خیلی خوبی گفت نه اصلا تشنج نبوده و اگه تورو شناخته و هوشیار بوده تشنج نبوده فقط عفونت خیلی شدید داره.الان بعضیا میگن علائم تشنج بوده.خیلی نگران شدم.

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
سلام عزیزم منم دخترم هفته پیش تو خواب یهو دندوناش میلرزیدن و بشدت سردش بود.بیادرش کردم همش میگفت مام ...

تب ولرز بوده   نه تشنج

تب ولرز بوده   نه تشنج

وایی بخدا استرس کشتم با اینکه دوبار دکتر مختلف گفت تشنج نبوده ولی بعضیا میگن کبودی و لرزش تشنجه.اعصابم بهم ریخته.شما دکترید؟

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم