2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
به همین خیال باشن اگه سزارینی نیستی تا هفته ۴۲ نگهت میدارن اگه دردت نگیره سوزن فشار میزنن روغن کرچک ...

تا هفته ۴۲یا۴۰؟؟؟؟؟تروخدا راست میگی؟؟؟

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

به همین خیال باشن اگه سزارینی نیستی تا هفته ۴۲ نگهت میدارن اگه دردت نگیره سوزن فشار میزنن روغن کرچک ...

طبیعی هستم بیمارستانمم نیمه دولتی محب یاس  پرونده دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

بله تا ۴۲ البته تا اون موقه احتمالش کمه دردت نگیره ولی خب هستن کسایی که ۴۲ هفته سوزن فشار میزنن تازه

میشه یکم راجع ب زایمان طبیعی دردش چطوره این چیزابگی تحربه ندارم زایمان اولمه

منم مثل شما۳۸هفته وپنج روزم تاریخ زایمانتوکی زده؟

معاینه نکردنگفت چندسانتی

پیاده روی روزی یک ساعت پله هم بالاپاین کن

اینجاشیاف گل مغربی هم شنیدم ولی دکترم گفت ازاین چیزااستفاده نکن

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
منم مثل شما۳۸هفته وپنج روزم تاریخ زایمانتوکی زده؟ معاینه نکردنگفت چندسانتی پیاده روی روزی یک ساعت ...

۱۳ابان تاریخ رایمانمه  معاینه کرد گف طبیعی میتونی زایمان کنی ولی رحمم بستس

۱۳ابان تاریخ رایمانمه  معاینه کرد گف طبیعی میتونی زایمان کنی ولی رحمم بستس

چون وقت داری،حالابازمعاینه میکنه خوددکترتحریکم میکنه،حتماپیاده روی وپله یادت نره،وزرشم بزن نت انجام بده یه خانمی میگفت رقصم خوبه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
چون وقت داری،حالابازمعاینه میکنه خوددکترتحریکم میکنه،حتماپیاده روی وپله یادت نره،وزرشم بزن نت انجام ...

رحم شما بازشده یان ؟؟؟واس من حتی یه فینگرم بازنشده

رحم شما بازشده یان ؟؟؟واس من حتی یه فینگرم بازنشده

اره هفته قبل هیچی ولی این هفته۱سانت

شماچون زایمان اولی فکرکنم براهمینه،حتماپیاده روی کن