سلام چند وقتیه که یکی از فامیلامون به همراه دو تا بچه اش وارد یک شرکت بازاریابی شدن به اسم ایرانیان زمین... حالا این فامیلمون حتی دیپلم هم نداره، دخترش امسال باید دانشگاه میرفت ولی گفت انتخاب رشته نکردم من وقتی کار پیدا کردم دیگه دانشگاه میخوام چی کار و پسرش هم امسال کلاس ۱۰ بوده که ترک تحصیل کرده به خاطر این شرکته.....حالا اینا خیلی اصرار دارن که من و برادرم هم وارد این شرکت کنند و خیلی پیگیر هستن طوری که همش زنگ میزنن و میان خونمون از حقوق ماهی ۶ تومن حرف میزنن و کلی حرف های دیگه ولی پدرم اصلا راضی نمیشه و میخواد که ما حتما درسمون رو بخونیم.. من و داداشم کنکوری هستیم... هر چقدر هم که بهشون میگیم که ما نمیخوایم بیایم توی این شرکته باز هم زنگ میزنن و دیگه رسما دارن به پدرمون توهین میکنن و میگن که شما تا کی میخواین حرف اونو گوش کنید و پدرتون تا کی میتونه خرج شما رو بده و از این حرف ها..... واقعا دیگه کلافه شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی رسمی و محترمانه و قاطعانه تشکر کنید و حرف رو عوض کنید یا بگید هر وقت تصمیم مون تغییر کرد خودمون باهاتون تماس میگیریم و بعدم خداحافظی کنید محترمانه
ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
بگو من کاری ب حرف پدرم ندارم شخصا خودم دوس ندارم بیام شرکت و قصد ادامه تحصیل دارم .لطفا دیگه موضوعِ کارو شرکت رو پیش نکشین .سپاس
اگ باز گفت بگو زنگ میزنم ۱۱۰
سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
یکی دقیقا اینجوری واسم سیریش شده بود یعنی بیچارم کرده بود ،دیگه باهاش تند رفتار کردم و حتی به زور خواست بیاد خونم گفتم نه.بلاکشم کردم.تعارف نکن. اینا خودشون هنوز داعن حالیشون نیست
وای خدایا. پسرش ترک تحصیل کرده بخاطر این شرکت🤤🤤🤤🤤🤤چقدر آخه ..... آدم میمونه چی بگه. عزیزم اونا دلشون واسه شما نسوخته از معرفی شما بهشون سود میرسه پس یکبار محکم جوابشو بدین دیگه نیاد سمتتون و بچسبین به درستون