2777
2789
عنوان

تاپيك جامع((مسير رسيدن به خواسته ها و ارزوها))

| مشاهده متن کامل بحث + 22724 بازدید | 458 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

يكي از قسمت هاي مهم برنامه هامون برنامه ي هفتگيه 

امشب حتما بعد از مشخص كردن برنامه ي غذايي هفته بعد و نوشتن ليست خريد مايحتاج ،بريم سراغ نوشتن برنامه ي هفتگي كه از شنبه تا جمعه هفته بعد كاراي اصلي و اساسي كه ميتونيم تو هر حوزه اي براي رسيدن به اهداف كلي مون انجام بديم وارد كنيم مثلا اگه لازمه دكتر يا ازمايشگاه يا دندونپزشكي بريم چند شنبه قراره بريم 

كلا اين هفته تا اخر هفته چقدر از درسامون قراره جلو بره 

چند درس زبان رو خونده باشيم و اونارو ريز كنيم تو هفته  

برنامه ي تفريحي با خونواده كجا قراره بريم و چند شنبه  بريم 

چندصفحه كتاب غيردرسي قراره بخونم 

شش هفت تا از كارايي هم كه تو ريزه كاري كاراي خونه بود به ترتيب اولويت وارد كنيم 

من امشب برنامه هفته ي بعدم رو ميذارم كه واضحتر بدونيم قراره چكار كنيم!

خانم دکتر عزیز ممنون بابت تاپیک خوبت . خیلی دنبال همچین تاپیکی بودم . با اینکه نزدیک زایمانمه ولی میخوام همراهتون باشم چون اگه امروز و فردا کنم دیگه هیچوقت نمیشه شروع کرد 😀 

عزیزم برای زبان چه کتابی میخونید ؟ 

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 

هركاري ميكنم بازم عكسا افقي ميشه☹️

اين ريز ريز كردن قسمت هاي خونه هست 

هرروز يك ساعت با تايمر همه جارو تميز ميكنم و بعد روزي يه ربع تا نيم ساعت وقت ميذارم يكي از اين قسمت ها رو با دقت و اساسي تميز ميكنم 

بعد از يك ماه يه خونه ي تميز و عالي و برق افتاده داريم كه تميز كردنش خيلي راحته 

خانم دکتر عزیز ممنون بابت تاپیک خوبت . خیلی دنبال همچین تاپیکی بودم . با اینکه نزدیک زایمانمه ولی می ...

خوشحالم كه كنارمون هستيد❤️

من زبان دانماركي مبخونم

كتاب اصليم colloquial danish هست

هركاري ميكنم بازم عكسا افقي ميشه☹️ اين ريز ريز كردن قسمت هاي خونه هست  هرروز يك ساعت با تا ...

ميتونيد هر قسمت خونه رو جدا بنويسد كه چيزي از قلم نيفته 

ولي من به ترتيب اولويت نوشتم جاهايي كه وضعش خوب نيست و بايد هرچه سريعتر  تميز بشه زودتر نوشتم كه انجام بشن 

خوشحالم كه كنارمون هستيد❤️ من زبان دانماركي مبخونم كتاب اصليم colloquial danish هست

برای زبان انگلیسی تجربه ای دارید که کدوم کتاب برای تقویت مکالمه خوبه ؟ با حفظ لغات که شروع میکنم خسته میشم بعد یه مدت ، چون کسل کننده و یکنواخت میشه 

برای زبان انگلیسی تجربه ای دارید که کدوم کتاب برای تقویت مکالمه خوبه ؟ با حفظ لغات که شروع میکنم خست ...

نه واقعا برا انگليسي چيزي به ذهنم نميرسه 

فقط ميدونم يه چيزي كه ادم باهاش خوشحال باشه و ازش لذت ببره خيلي كمك كننده ست 

من قبلا ويديوهاي تدتاك رو با زيرنويس انگليسي از نت دانلود ميكرذم خيلي از شنيدنش لذت ميبردم و تو تقويت زبانم موثر بود چون كلا مباحثش به درد زندگي شخصي هم ميخوره 

الانم دانماركي چون اول راه هستم كارتون دانماركي ميبينم هم خيلي لذت ميبرم هم زبانم تقريت ميشه 

نرم افزار ممرايز گويا انگليسي هم داره كه من استفاده نكردم ولي دولينگو استفاده ميكنم كه انگليس نداره ولي خيلي لذت بخشه مثل بازي ميمونه شايد سرچ كني بتوني نرم افزاي خوب انگليسي پيدا كني

انگيزه#  پسرم هنوز بدون مهد تنها تو مهد نميمونه منم برااينكه به جمع بچه ها عادت كنه روزاي فرد باهاش كلاس رفع وابستگي ميرم و روزاي زوج كلاس مهارت هاي حركتي 

يه گوشه ميشينم و لغتاي زبانمو مرور ميكنم يا  ويس روانشناسي گوش ميدم 

اين عكسم روز چهارشنبمونه

هركاري ميكنم بازم عكسا افقي ميشه☹️ اين ريز ريز كردن قسمت هاي خونه هست  هرروز يك ساعت با تا ...

چقدر تمیز نوشتین ذوق کردم 😍منم خیلی وقته دلم میخاد بنویسم کارای مهمو برنامه هامو ولی چندباری نوشتم بعد پاره شده میخام دوباره شروع کنم الانم که شما نمونه گذاشتین راغب تر شدم

نه واقعا برا انگليسي چيزي به ذهنم نميرسه  فقط ميدونم يه چيزي كه ادم باهاش خوشحال باشه و ازش لذ ...

چه ایده ی خوبی ، تا حالا به دیدن کارتون فک نکرده بودم ، حتما چیزایی که گفتید رو سرچ میکنم .

دقیقا همینطوره چون کتابا کسل کننده و یکنواخت بودن زود خسته میشم و لذت نمیبرم از یادگیری . ایندفعه روشمو عوض میکنم