2777
2789
عنوان

تاپيك جامع((مسير رسيدن به خواسته ها و ارزوها))

| مشاهده متن کامل بحث + 22736 بازدید | 458 پست
سلام خانما من بلد نیستم وقتی وارد نینی سایت میشم تاپیک مورد نظرخواهی پیدا کنم میشه بهم یاد بدین چجور ...

پست اول پايين  پست  كنار قلب يه علامتي هست كه روش كليك كنيد تاپيك دخيره ميشه بعد بالاي صفحه سمت چپ رو پروفايلتون كليك كنيد نيني سايت من مياد و ميتونيد تاپيكاي دخيره تون رو پيدا كنيد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انگيزه#  

يكي از اهدافم علاقمند كردن پسرم به كتاب خوندنه 

كتابخونه اسمشو نوشتم هر هفته باهم ميريم پنج تا كتاب امانت ميگيريم خودش انتخاب ميكنه كه قدرت تصميم گيري پيدا كنه  

اين هفته چهارشنبه براش گرفتم تو اين دوروز همه رو چند دور خواسته براش بخونم

سه ساله و شش ماهش هست

باخودم فكر كردم تاپيك حسنش اينه كه فقط كسايي ميتونن پيگيري كنن كه خودشون مصر باشن و هرروز به تاپيك س ...

سلام خانم دکتر عزیز

خوشحالم که اینجا باز میبینمتون

من  گروه عضو بودم ولی فعال نبودم،تابستون یه مدت باهاتون پیش میرفتم و کلی خونه زندگیم نظم گرفت ولی باز ول کردم و الان خونم بمب ترکیده و داشتم فکر میکردم که چه جوری یه سر و سامانی به زندگیم بدم که لینک اینجا رو دیدم،یه انگیزه شد برام،امیدوارم بتونم باهاتون پیش برم،از بی نظمی و تنبلی خستم و مشتاق برنامه ریزی و مرتب بودن

من فعلا اولین هدفم اینه آزمون استخدامی که اخر این ماه برگزار میشه قبول شم و امروز براش برنامه ریزی کردم 

خانم دکتر اگه درمورد روش مطالعه و امادگی برا آزمون ها تجربه یا راهکاری دارین خوشحال میشم راهنمایی کنید 

من فعلا اولین هدفم اینه آزمون استخدامی که اخر این ماه برگزار میشه قبول شم و امروز براش برنامه ریزی ک ...

عاليه 

ان شالله خبر قبوليت رو برامون بذاري و بشيد اولين خوش خبر گروه 

چشم فرصت بشه ميذارم