2777
2789

خیلی ی سریا طرز حرف زدنشون بده یعنی چی ب طرف توهین میکنید شاهرخ استخری یکی از بازیگرای خوب کشورمونه خودت چی هستی ک اینطوری توهین میکنی؟ 

بحث تاپیکم اصلا ربطی ب جایگاه شاهرخ استخری نداشت ولی از حسادت همه چیو ب هم ربط میدید

اندکی_جنبه_لطفا# اندکی_درک# اندکی_شعور#  

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
خب حرف درستی زده دیگه .چه فرقی داره کی باشه

منم اذر ماهی ۷۵ ام☺

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرف حق رو از همه بايد پذيرفت درست  ولب كسي كه پيج اين ها رو چك مي كنه به خاطر شهرت بي جهت و بي ...

خب ما که از نیت افراد خبر نداریم که برای جلب توجه داره این کاررو می کنه.شاید واقعا قصدش فرهنگ سازیه

سلام 🌷

[QUOTE=] حرف حق رو از همه بايد پذيرفت درست  ولي كسي كه پيج اين ها رو چك مي كنه به خاطر شهرت بي جهت ... [/QUOTE]

تو چقددد عقده ای هستی حااالا ینفرم داره فرهنگ سازی درست انجام میده تو ناراحتی کی کتاب میخونه الان؟؟؟ تازه بخوننم کجابهش عمل میکنن هنوز نمیدونی تاثیر گذاری حرفای اینا رو مردم خیلیییی بیشتره تا کتاب!!! 

حالا تو روستوران اوکی

اما عروسی اگه پرسی باشه خیلی زشته😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
الان دیگه زشت نیس .خود عروسی ها اکثرا بعدش میان ظرف میدن که هرکی غذاش مونده ببره

اره دیدم راستی

من بشخصه ولی روم نمیشه تو عروسی

اما اگه رستوران بریم بمونه حتما میارم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟