2777
2789
عنوان

کسی ۳ قلوهای گونشو فالو میکنه؟😷

| مشاهده متن کامل بحث + 6555 بازدید | 103 پست

کیا رو میگین قضیه از چ قراره

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوششششگل و جیگیررررن

ب پوشک فک نکرده بودم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
تا یه هفته پیش پستونک میخوردن پوشک که جایی خود داره

حتی تو حرف زدنم موفق نیستن 

من بچه تو اینستا زیاد فالو میکنم ولی اینا دیگه نوبرن 😐😐😐 الان استوری گذاشته دختره بهتر از من آرایش میکنه 😷

گونش کیه؟! خب سه قلوها نارس به دنیا میان طفلکیا یکم از نظر رشد عقب ترن  گناه دارن به بچه حداق ...

نارس چیه بابا

خیلی خوبم بدنیا اومدن 

الانم ۳ سالو رد کردن هنوز پستونک میخورن 

و پوشک میشن

من مامان شدم🥲

یکی از فامیلای ما دخترش نزدیک چهار سالشه هنو پوشک میکنه چون بلافاصله پسرشم بعد ی سال دنیا اومد میخواد جفتشونو باهم از پوشک بگیره😐😐😐

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
الان استوری گذاشته بچه بهتر از من رژ میزنه  بعد میگه آمادگی ندارن از پوشک بگیرمشون😷😷😷

وا خب شاید آمادگی ندارن چند تا کار هست قبلش باید توانایی انجامشو داشته باشن دستور خدا نیست که ۲ سال بگیرن اون شیره که تا دو ساله