dodin مدیر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 126 پست خانوما این بی بی چک هاله داره؟تازه ۱۰ روز از اچ سی جی گذشته دوروز پیش که میشد ۸ روز بعد از امپول زدم ببینم اثر امپول رفته یا نه ازین خیلی کمرنگ تر بود.چرا الان که بعد دوروز دوباره گذاشتم پررنگ تر شده؟ مگه اثر امپول هرروز کمتر نمیشه؟؟ 1398/08/02 | 08:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 چرا خیلی کم اگر برا باریم باشه بزار پس فردا بزن اگر پررنگ تر شده بود حتما بارداری اخ اگه بشه ☺️☺️☺️مرسی که جوابمو دادی عزیزم
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 منم 5روزه فهیدم باردارم عزیزم برات خیلی دعا میکنم ای خدااااا واقعا؟؟؟؟ تازه میخواستم سوال کنم بارداری یا نه عزیزززم چه حس خوبی بارداری خوبی داشته باشی الهی
leilykhanoom عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 739 ای خدااااا واقعا؟؟؟؟ تازه میخواستم سوال کنم بارداری یا نه عزیزززم چه حس خوبی بارداری خوبی داش ... فدات شم عزیزم ❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓
leilykhanoom عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 739 اینم بی بی چک من برای همتون اینو آرزو میکنم ❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓
شمیسا۷۱۷۱۶۶ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 534 منم ۷ روزه عقب انداختم میترسم بیبی استفاده کنم ..میترسم منفی بشه انقدر که منفی شده دیگه باور نمیکنم مثبت بشه.
leilykhanoom عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 739 منم ۷ روزه عقب انداختم میترسم بیبی استفاده کنم ..میترسم منفی بشه انقدر که منفی شده دیگه باور ن ... انشاالله که این سری مثبته ❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓
شمیسا۷۱۷۱۶۶ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 534 اینم بی بی چک من برای همتون اینو آرزو میکنم واااااای عزیزم خوش به حالت،،مبارکت باشه،،انشاالله به سلامتی و دل خوش...یعنی میشه منم این صحنه رو ببینم؟؟؟
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 اینم بی بی چک من برای همتون اینو آرزو میکنم ای خدااااااا چه خوبه مبارکت باشه بهترین ارزوها و برات دارم نی نی خوشگل و سالم بغل کنی الهیاین مال چندمه سیکلته؟
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 منم ۷ روزه عقب انداختم میترسم بیبی استفاده کنم ..میترسم منفی بشه انقدر که منفی شده دیگه باور ن ... برو همین الان بزن مثبت شه بیا ذوق کنیم
شمیسا۷۱۷۱۶۶ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 534 چشمات صعیفه مگه 😂 نه،،،ولی زیاد معلوم نیست آخه...کلا من دیگه به بیبی چک ها اعتمادی ندارم الان ۴ سالشه همش منفی میشه
leilykhanoom عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 739 واااااای عزیزم خوش به حالت،،مبارکت باشه،،انشاالله به سلامتی و دل خوش...یعنی میشه منم این صحنه رو ببی ... فدات شم خیلی دعا میکنم برات😘 ❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓
شمیسا۷۱۷۱۶۶ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 534 برو همین الان بزن مثبت شه بیا ذوق کنیم اخه الان تو خونه ندارم،،شوهرمم گفته اگه از بیبی استفاده کنی حلالت نمیکنم....چون وقتی منفی میشه تا چند روز حالم بده
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 واااااای عزیزم خوش به حالت،،مبارکت باشه،،انشاالله به سلامتی و دل خوش...یعنی میشه منم این صحنه رو ببی ... میشه میشه مطمعنم همکن هم توووووو میبینیم حتمامنم گفتم تا اثر امپول نرفته بزنم دوخطی ببینم یکم ذوق کنم 😂😂😂که با اون منفیه مواجه شدم