اونایی که از خانواده خودشونو خانواده شوهر دورن ،وقتی میرن شهرشون اول میرن خونه پدرشوهر؟؟؟
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
اصلانرو وقتی شوهرت نیس بنظر من واقعا دلیل نداره من حتی تلفنو وقتی زنگ میزنن جواب نمیدم مگه اینکه ...
چه با سیاست ،جاری هم داری
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
ن هنوز ب شوهرت بگو تو بری بدون من اون شهر میری خونه مامانم اینا ؟
میگم ،شوهرم اصلا حرفی نمیزنه بنده خدا اونا هی دخالت میکنن من بیشتر بدم میاد،هی میگم نرم اونجا
اگ تنها برم ک معلومه میرم خونه بابای خودم روز بعدش میرم بشون ی سرمیزنم باز ی روزم برا ناهار یاشام میرم.با شوهرم اگ بریم اول میریم خونه اونا.اخه براچی باید تنهایی اول بری خونه ی اونا پدرمادرخودت چشم ب راه ترن