2821
2789
عنوان

تنها شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 75 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دارم گریه میکنم عزیزم منم تو عقد طلاقم داد  پدر مادر ندارم  پیش خانواده برادر زندگی ...

اي جانم، اي بابا از،اين حكمت خدا!!!

هرجايي يه نفر با يه درد متفاوت داره داغون ميشة.

منم بعد٢سال خونه  داري،با تمام عشقو دوس داشتن الان٢ماهه جداشدم!!!!

دلم خؤنه!امشب مهموني بودم،مدام همه از شوهراو زندكياشون حرف ميزدن،داغون شدم، دلم نميخاست تؤ جمعشون باشم،همش ميرفتم تو اشبزخونه مثه كزت كار ميكردم

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
ذکر یونسیه رو بخون برای رفع غم خوبه  لا اله الا انت,  سبحانک,  انی کنت من الظالمین ...

قربونت. ممنونم. یک سال میشه همه اش میگفت طلاقتو بگیر و برو. اما من باور نمیکردم. فکر میکردم الکی میگه اما به مرور متوجه شدم نمیخواد دیگه باهام زندگی کنه. بهانه هایی میاره اما هیچکدوم دلیل قاطع برای جدایی نبود. مثلا به همه گفته بود من اخلاقم بده اما خدا میدونه از اون خوش اخلاق ترم. اتفاقا کسی که نباید زندگی میکرد و خواهان جدایی میبود، من بودم اما من دوسش داشتم. تفاهم نداشتیم، اون خیلی رفیق باز و عرق خور و بی مسئولیت بود اما من میخواستم که زندگی کنم. حتی با دست بزن داشتنش، اما خب نخواست. همه میگن خیانت میکنه. 

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
خواهشا هی نگید چراا بچتو دادی ؟! خب لابد مجبور بوده 😐😐😐

قربونت عزیزم. واقعا مجبور بودم. 

کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن وکتاب بنویس تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر رو. دانلود رایگان کن از هم ...

ممنونم عزیزم. حتما 

منم دارم گریه میکنم عزیزم منم تو عقد طلاقم داد  پدر مادر ندارم  پیش خانواده برادر زندگی ...

الهی عزیزم. خدا به دلمون آرامش  و صبر بده

خدا بهت کمک کنه... مشخصه اینقدر سختی کشیدی که حاضر شدی اینکارو بکنی

ممنون درک میکنی. خیلی اذیتم کرد. خیلی. دو ماه پیش جوری کتکم زد که تا چند روز دستامو نمیتونستم تکون بدم اما بازهم بهش گفتم من میبخشمت و از شکایتم صرفنظر میکنم، بیا زندگی کنیم اما بازهم قبول نکرد و اون آخرین باری بود که بهش التماس کردم. 

چی بگم والا لابد خودت بهتر میدونی عزیزم  ولی حواست باشه تو کش و قوس جدایی بچت  خدای نکرده ...

دو سال و ده ماهشه 

اسي جان خب برو باخانواده ت زندكي كن. اخه جرا شوهرت طلاق داد اونم بابجّه!!!!!!؟؟؟؟

توی تاپیکای قبلم توضیح دادم. اگر میتونی بخون. 

نمیشه با اونا زندگی کنم. تنهایی راحت ترم. معذبم پیش مامان و بابام

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز