2777
2789
منم میمیرم برا این عکسش😍😍😍😍😍

وای ننه شبیه پسر منم ینی انگار بزرگی پسرمو دیدم الان ده ماهشه😍

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم عکس کپلی من 😍😍😍

ای جانم 😍😍

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بخاطره شیر خشک اون اوایل خیلی تپل بود الان میبینم دلم غش میره 

اره پسر منم خیلی شیر خشک پف کرده بودش الان عکسشو میزارم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اینم عکس کپلی من 😍😍😍

وووااایی ترو خدا یه عکس کامل ازش بزار دددللمم رررفتت😍😍😍

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
ریفلاکس و الرژی

وا همچین وشتی مریضیه پسرم فک کردم حالا خدایی نکرده چشه😂😂😂😂 خوب میشه بابا فقط باید رژیم غذاییشو رعایت کنی

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

وووااایی ترو خدا یه عکس کامل ازش بزار دددللمم رررفتت😍😍😍

گزاشتم‌دیدی عزیزم‌بردارم

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

یاااا ابللففظظ سریع بلندشو گوشیو بزااار کنار یه اسپند دود کن یه نیشگون از باسنش بگیر یه ونیکادم بخون منم براش خوندم عکسشم وردار😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

وا همچین وشتی مریضیه پسرم فک کردم حالا خدایی نکرده چشه😂😂😂😂 خوب میشه بابا فقط باید رژیم غذاییشو ر ...

اسمش چیزی نیس ولی زندگیمو مختل کرده 

شب تا صبح هر نیم ساعت پامیشه 

هیچی نمیخوره حتی ۳۶ساعت گرسنش گزاشتم یجا میرم مکافات دارم چیزی بهش ندن چیزی دسته بچه هاشون نبینه خدا نکنه سرما بخوره ریفلاکسش عود میکنه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....