2777
2789
منم دوست میخام خبببب😑

چند سالته خبببب😃

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
عه چه مثل منی البته تو مدرسه دوست دارما ولی بیرون نمیریم اینقد خوشم میاد از اینایی که یه اکیپ دوست ...

من قبل ازدواجم دوتا دوست دیگه داشتم فوق صمیمی 

اما بعد اون خیلی کم رنگ شدن اونا بعدش هم همسرم شد بهترین دوستم اما خب اون نی نی سایت نیست 

باشه منقطعش میکنم😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل ازدواجم دوتا دوست دیگه داشتم فوق صمیمی  اما بعد اون خیلی کم رنگ شدن اونا بعدش هم ه ...

منقطع ینی چی خواهرم 😂😂

حالا باز شما رو میشه یکم درک کرد که متاهلیو دوست نداری من مننننن که مجردمو دوست صمیمی ندارم چی بگم😐😐

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
عه چه مثل منی البته تو مدرسه دوست دارما ولی بیرون نمیریم اینقد خوشم میاد از اینایی که یه اکیپ دوست ...

منم عزیزم مثل شمام دلم میخاد ی دوست داشته باشم رازدار اهل تفریح 

من قبل ازدواجم دوتا دوست دیگه داشتم فوق صمیمی  اما بعد اون خیلی کم رنگ شدن اونا بعدش هم ه ...

شوهر جانو هم عضو ميكردي بأهم ميشستين درد دل ميكردين راجب مادر شوهر☹️🤣🤣🤣

تازه ۲۱ شدم 😁

یکم اختلاف سنیمون زیاده ولی اشکال نداره دوست شیم😃😃😚

منم عزیزم مثل شمام دلم میخاد ی دوست داشته باشم رازدار اهل تفریح 

دقیقا

چند سالته شما😃

منقطع ینی چی خواهرم 😂😂 حالا باز شما رو میشه یکم درک کرد که متاهلیو دوست نداری من مننننن که مجردمو ...

جوری منقطعش میکنم 

که منقطع النسل شه 😂😂😂

شما کلاسا بالاس پیدا نکردی حدتو دوستم 😄😄❤️

خودت چند سالته اینقد زوم سن و سالمون شدی😄

میگم ولی باور کنین سنم این نیست 😑 سن 16 من فقط شناسناممه