2777
2789
عنوان

چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست
۱۲ تو رو خدا نخوری منو

مامانتم با خودت ببر

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲ تو رو خدا نخوری منو

سنت خیلییییییی کمه عزیزم

بهتره با مادرت بری

مامانت میدونه داخل این سایت عضوی؟؟؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
شاید چون سنت کمه نگرانه بگو مامانتم باهات بیاد اون بره تنها بچرخه ولی حواسش باشه بهتون و شمائم ...

خواهر مهدیه ۱۸ سالشه اونم با ما میاد مامان آیدا میاد چه بهانه ای داره دیگه

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
سنت خیلییییییی کمه عزیزم بهتره با مادرت بری مامانت میدونه داخل این سایت عضوی؟؟؟

مامانم نه ولی داداشم میدونه لابد به مامانمم گفته دیگه😊

12 سالته اومدی اینجا تاپیک زدی؟ مشقاتو نوشتی خاله جون؟    

هفتم که مشق نداره😀از درس خبر نداره😂😂😂😂