2777
2789
بخدا زندگي براي من هميشه پر از سختي بوده و هست 

اینجوری نگو ادم وقتی ب هر چیزی فک میکنه اجازه وردشو ب زندگیش میده ... هیچ وقت ب چیزای بد فکر نکن ب خودت بگو لیاقت من خیلی زیاده بیشتر از اون چیزی ک بتونم فکرشو بکنم... هر روز ب خودت بگو اتفاقای خوب تو راهن حتی اگ ایمان نداشته باشی تکرارشون کن کم کم باورت میشه ... من واسه ی کاری استفاده کردم الانم باورم شده... اره هر ادمی بد بیاری داره ولی ب همون سرعت ک اتفاقای خوب میگذرن اتفاقای بد هم میگذرن... من مطمئنم ک زندگیت پر از ارامش و اتفاقای قشنگ قشنگ میشه ب شرطی ک خودت اینو باور کنی ک لیاقت خوشبختی رو داری... بجاش از خدا تشکر کن ک می تونی کارای روز مررتو خودت انجام بدی ی پسر باهوش و سالم داری

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي ناراحتم و بدتر اينكه بازم زحمت دوندگيش رو دوش منه خدا كنه بتونم راي دادگاه رو بگيرم و ازادش كنم

من مطمئنم ب حقتون میرسین شاید اگ توقیف نمیشد  خدایی نکره برای همتون اتفاقی می افتاد... ما دو سال پیش میخواستیم بریم مسافرت ک داداشم فیل از مسافرت تصادف کرد با مشاینمون خدا رحم کرد و فقط دست داداشم در رفت و ماشین داغون شد بابام ی عالم هزینه کرد خیلی بخاطر تصادف تو فشار بود... تا این ک یکی از دوستای دادشم سیده بهش گفته شما قرار بوده مسافرت برین؟دادشم گف واسه چی میپرسی ... گف دیشت تو خوابم ی خانم اومده بود بهم میگف پسرم ...  اون خانمه بهش گفته تو ی دوستی داری ک میخواسته بره مسافرت اگ  میرفتن همشون میمردن ... گاهی ی اتفاق بد جلوی ی اتفاق بدترو میگیره

يكي دو هفته پيش گوشي ٥-٦ تومنيم رو دزد برد كه خدا روشكر پيدا شد البته معجزه وار تو يه پرونده هم كه خيلي سنگينه رفتن عليه خودم شكايت كردن كه از پرونده حذفم كنن 

خسته ام خيلي😭

هيچكس رو تو زندگيم ندارم نه مادر نه پدر نه خواهر احساس ميكنم برگي ميان بادم

پسرتو ک داری تو پشت و پناهشی ب خاطر اونم ک شده باید قوی باشی ... من خودم گاهی وقتا با این ک کنار خانوادم اما وقتی واقعا دقیق ک فکر میکنم جز خدا واقعا کسیو ندارم... همه ما ادما تنها کسی داریم ک ۱۰۰ درصد کنارمونه و هوامونو داره خدا ... اینجوری فک کن بگو خدا رو ک دارم ... اون از پدر برامون مهربون تر و از مادر دلسوز تره... این ک دیر جواب نمیده دلیل این نیس ک اهمیت نمیده اون یچیزایی میدونه ک ماها نمی دونیم... هرچی شد بگو من خدا رو دارم چرام غم و غصه

يكي دو هفته پيش گوشي ٥-٦ تومنيم رو دزد برد كه خدا روشكر پيدا شد البته معجزه وار تو يه پرونده هم كه خ ...

هر کی میخاد بهت ضربه بزن جواب کارشو میده زمین گرده از هر دست بگیری از اون دستم هم پس میگری ... انءشالله ک بهترین اتفاق واست می افت ... برات از خدا ارامش میخوام و اینکه دغدغه هات  از زندگیت محو بشن ..... یکم ب خودت استراحت بده 

چاقو جلو دستته بگیر دستت فرو کن تو گردنت مگه نمیخوایش؟پس براش کار انجام بده بهش برسی منطقیه نه؟

منتظرم خونه خلوت شه بعد اینکه چاقومون اینقد کنده که سیب زمینی هم به زور پوست میکنه😀

👣