2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره حتما بیا بگو.منم‌خیلی دوست دارم این حس و تجربه کنم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
اره حتما بیا بگو.منم‌خیلی دوست دارم این حس و تجربه کنم

خیلی حس خوبیه یهویی مامان بشی صدا قلبش ای جانم انشالله خدا ب همه ی اونایی بچه میخوان بچه بده واقعا این دعارو از ته قلبم میکنم   

عشق مامان و بابا تو راهه😍 
من كه لب به آش دوغ نميزدم تو بارداريم فقط آش دوغ و آش رشته هوس ميكنمو ميخورم همش چيزاي شيرين مثه فرن ...

منم همش هوس آش اینا میکنم ب خصوص دوغ  ماست دوس دارم.از خیار اصلا خوشم نمیادسوسیس اینا متنفر شدم 

گوشت قرمزو مرغ نمیتونم بخورم اصلا از گلابی و چایی خوشم نمیاد ماست و آش دوغ وسبزی دوس دارم با موز

دختره

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
جدی چجوری بودی از حالاتت بگو؟

از ماست و دوغ خوشم میومد.سردرد و چشم درد داشتم.تهوع بعدازظهرها داشتم.از تخم مرغ بدم میومد.هندونه زیاد میخوردم.شوری و شیرینی میخوردم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
از ماست و دوغ خوشم میومد.سردرد و چشم درد داشتم.تهوع بعدازظهرها داشتم.از تخم مرغ بدم میومد.هندونه زیا ...

تخم مرغ دوس دارم ولی حالاتم عین تو ولی چشم و سردرد ندارم

تخم مرغ دوس دارم ولی حالاتم عین تو ولی چشم و سردرد ندارم

من روی پسرم هم چشم درد و سردرد داشتم.اما تهوع نداشتم