2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 183 پست
خیلی خوبه ان شاء الله بهش برسی من برا اینکه کارا اینا درست بشه و کلا خواسته هایی ک دارم چ کنم ک ان ...

ممنون از دعای قشنگتون

شمام با تمام وجود عشق بورزید به چیزی که می‌خواین

خیلی فکر کنید که چه کارهایی تو زمینه جذب میتونید انجام بدید

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قدرت جذبتون خیلی بالاست فقط باید در جهت مثبت هدایتش کنین

اصلا اعتقادی به قانون جذب به تعریف امروزیش‌ندارم،هروقت چیزی رو به خوام وضو میگیرم دورکعت نمازمیخونم وبدون اغراق بوده یک ساعت بلند بلند باخدا حرف زدم وگریه کردم یعنی کسی بشنوه فکرمیکنه واقعا باکسی که درکنارمه دارم حرف میزنم ومن باتمام وجودم احساس میکنم خداخیلی بیشترازاین به بنده اش نزدیکه درون خودماست درون قلب ماست مگرمیشه خالقی به این مهربونی از مخلوق اش فراموش کنه یا بهترین رو براش نخوادهرچی خواستم یا همونی که خواستم بهم داده یا بهتراز اون چیزی که خواستم.

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
واقعا به همین دلیله که خانومها توی جذب ضعیف عمل میکنن 

چه اثباتی برای این حرفتون دارین؟نیروی ایمان وباور تعیین کننده همه این چیزهاست خدابه اندازه باورت بهت میده وقتی قدرت خدارو درحد یک کارکوچیک میبینی همون قدربهت میده این ماییم که ظرف خواسته هامونو کوچیک انتخاب میکنیم وگرنه اقیانوس رحمت الهی بی کران ترازاین حرف ها وقانون ها وقاعده هاست اون خدایی که زن هارو افریده میدونه چه موجودی افریده.

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
چ جالب در مورد من حس ششمت چی  میگه ب حاجتم‌میرسم؟😁

عزیزم اصلا به این موضوعات فکرنمیکنم خیلی اتفاقات خواب میبینم مثلا خواب دیدم کناردریا نشستم عکس ماه وسط دریا افتاده بود بدون اینکه بترسم رفتم وسط آب هرچی جلوترمیرفتم انگارمیدیدم ماه ته دریا انگارافتاده یک دفعه از وسط آب عین اتشفشان آتیش میزد بیرون وبه جای آتیش میدیدم شعله ها ماهی هستن که میرن تواسمون خیلی ترسیدم صبح که بیدارشدم توخبرادیدم کشتی سانچی توی دریا دچارحادثه شده واتیش گرفته اونجوری نیست که درموردکسی حسی داشته باشم یا مثلا توی بک مهمونی هستم یک اتفاقی میوفته مدام باخودم کلنجارمیرم که این صحنه رو کجا دیدم حتی یک عطر خاص میوفته تومشامم که مطمینم یکجا این عطر بوییدم ویادم نمیاد. 

عزیزم اصلا به این موضوعات فکرنمیکنم خیلی اتفاقات خواب میبینم مثلا خواب دیدم کناردریا نشستم عکس ماه و ...

منم این حسو دارم ک یکی قبلا جایی دیدم

خیلیا رو مثه شما دیدم ک از قبل خواب میبینن...چیز بدی نیس

میشه به منم کمک کنید

مشکلتون چیه؟

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
اتفاقا تو خونه داریم کتابشو من خیلی برام پیش میاد یه صحنه رو ببینم که قبلاً دیدم تو خواب یه چیز دی ...

چند هست اون عدد؟تا حالا شده ساعت رو تصادفی رو 10:10 ببینید

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
ن فقط ی مدت ویسای جذب پول رو انجام دادم البته فرشتگان رو انجام دادم  دست و پا شکسته جذب رو ی م ...

چقدر موفق شدین؟