2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 183 پست
قلقش چیه ؟ البته من زیاد بدست اوردم  ولی واسه بچه تا الان ک نشده

چون که بچه یه موضوع دو طرفس و همزمان طرفتون هم فرکانس میفرسته و این تداخل پیدا میکنه باهم

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قلق جذب شما چيه😁

رازه دیگه نمیشه گفت...

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
اره ذهن بهترین معجزه ها رو میکنه و رها کردن    تلاش کردن

شما چی جذب کردی؟

مثلا من تو بچگی یه بار از ته دل آرزو کردم کارمند مرکز بهداشت یا شبکه بهداشت بشم

الان رشتم همینه خندم میگیره به اون آرزوی مسخره ی بچگیم

آیا همون موقع جذبش کردم؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
همین ک مطمئنی میشه و تموم کائنات در راستای هدف تو حرکت میکنن اینقد انرژی میگیری ک میلت به درس خوندن ...

یعنی من باور کنم که به هدفم میرسمبعد تلاشمو بکنم ؟

بعد اینکه میگن خودتونو تصور کنید سر کلاس دانشگاهی که دوست دارید یا رتبه ای که میخاینش مشخص کنید . بعدش میگن نباید بهش فک کنید چه جوری میاد .فقط باید مطمئن باشی به دستش میاری .اینکع من بهش فک نکنم چه جوری میاد ینی به تلاشام فک نکنم؟!

من زیاد حتی فک کردم مامانم امروز میاد خونم  واقعنم میاد 😂

اون که همیشه میاد خونتون اون جذب نیست...خخخخ

چون که بچه یه موضوع دو طرفس و همزمان طرفتون هم فرکانس میفرسته و این تداخل پیدا میکنه باهم

اع واقعا پس چرا اینو نگفتن 

ینی واسه همینه اونکه اکثر اوقات میگه برو بابا میخاد بشه میخاد نشه 

ولی در مورد ماشین و زمین باهم بودیم زیادم فکر میکردیم قشنگ واسه هم توضیح میدادیم رویامونو 

الان دو سه روزه ماشینه رو خریدیم 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
شما چی جذب کردی؟ مثلا من تو بچگی یه بار از ته دل آرزو کردم کارمند مرکز بهداشت یا شبکه بهداشت بشم ا ...

اره گلم

من ب خیلی افکار مثبت و منفی رسیدم

و معتقدم جهان  

در دستای ماست

اگر افکارمان را کنترل کنیم

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
نه کلا تو این مسائل خنگم  😐😐😐

پس ضعیف هستین

تا حالا فکر کردین چرا بعضیا روز به روز خوشبخت تر میشن

و یه عده ای هم روز به روز بدبختر میشن؟

همش مال جذبه

اع واقعا پس چرا اینو نگفتن  ینی واسه همینه اونکه اکثر اوقات میگه برو بابا میخاد بشه میخاد نشه& ...

بله دیگه همینه چرا فلورانس میگه ارزوهاتون رو به هیچکس نگین واسه خاطر همینه...

پس ضعیف هستین تا حالا فکر کردین چرا بعضیا روز به روز خوشبخت تر میشن و یه عده ای هم روز به روز بدبخ ...

خب من در کل زندگی خوبی دارم 

ولی حس ششم ندارم اصلا 😐😐😐 

ربطشو نمیفهمم یعنی آدم مثبتی نیستم؟؟؟